ЈЕДНОСТАВНО И УКУСНО: Пирошке од кромпира
01. 03. 2025. у 14:00
Једноставне, брзе и неодољиво укусне пирошке, постаће део вашег недељног менија.
Повезане вести

ПРЖЕНИ ТРОУГЛИЋИ СА СИРОМ ОД КРОМПИРОВОГ ТЕСТА: Савршен рецепт за почетак дана
Пржени троуглићи са сиром од кромпировог теста су одлична идеја за доручак уз шољу јогурта.
24. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ТОРТА ЈУЖНИ ВЕТАР: Неодољиво кремаста са корама које се топе у устима (ВИДЕО)
Јужни ветар торту правиле су још наше баке, а рецепт се обично преноси са колена на колена. Једна је од најкремастијих које сте икада јели, а укус очарава већ при првом залогају.
01. 03. 2025. у 15:00Joвана Васић

НЕОДОЉИВИ КЛАСИК: Рецепт за фигаро обланде, које ће вас освојити укусом
Када не знате шта бисте, а желите да својима спремите нешто слатко, старе добре обланде су увек добар избор.
01. 03. 2025. у 13:00Jована Васић

ПОХОВАНИ ЦЕЛЕР: Све популарнији рецепт, који је заслужио да буде део ваше трпезе
На породичним трпезама све је чешћи поховани целер, обично као прилог уз неко друго поврће или пак месо. С обзиром на то да је веома здрав, није наодмат да се нађе и на вашем јеловнику. Похује се корен целера, а стабљику са листовима такође можете да сачувате јер је веома богата влакнима.
01. 03. 2025. у 11:00Јована Васић

ШНИЦЛЕ У ПИВСКОМ СОСУ: Месо меко као путер, укусно и сочно (ВИДЕО)
Ручак који сви обожавају су шницле са пире кромпиром. Све што вам треба је трик како да направите месо које се распада.
01. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

МОЖЕТЕ ДА ГА НАПРАВИТЕ И КОД КУЋЕ: Најлакши рецепт за интегрални хлеб
Направите интегрални хлеб без трунке белог брашна, а само два парчета хлеба ће вас држати ситим сатима.
01. 03. 2025. у 07:00Јована Васић
Коментари (0)