РЕЦЕПТ ЗА НАЈБОЉУ ПИТУ СА ПРАЗИЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе
13. 03. 2025. у 07:00
Ова посна пита са празилуком на води је савршена за дане када постите и желите да уживате у укусном и лаганом оброку.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПРЖЕНИЦЕ: За супер почетак дана
И у данима поста можете да уживате у омиљеном доручку. Једноставно је, укусно и неодољиво.
03. 01. 2025. у 11:05Новости онлине

ПОСНА ЦАРСКА ПИТА: Брза припрема и шаренолики изглед је издвајају од свих јела
Време поста је и даље, па се домаћице довијају које рецепте да искористе и тако обрадују своје укућане.
29. 12. 2024. у 07:00Новости онлине

ПОСНИ МАФИНИ СА ЛИМУНОМ: Фантастична комбинација укуса
Било да постите или само бринете о свом здрављу, обожаваћете овај рецепт за веганске мафине са лимуном као алтернативу за обичне мафине. Осим што се праве без јаја, а тесто се савршено диже и без њих, уместо млечних састојака користи се бадемово млеко, јабуково сирће и маслиново уље.
18. 12. 2024. у 15:24Новости онлине
Најновије из рубрике

ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
Јело које ће вам се допасти при првом залогају.
13. 03. 2025. у 16:00

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса
Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.
13. 03. 2025. у 15:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу
Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.
13. 03. 2025. у 13:30

ФРАНЦУСКА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Толико кремаста и сочна, да нећете моћи да јој одолите
Француска чоколадна торта има лагани чоколадни фил у кори, а преливена је издашном количином домаћег шлага. Поспите је одозго чоколадним струготинама и добићете једноставну, а свечану торту.
13. 03. 2025. у 12:00

НАМАЗ КОЈИ СВИ ВОЛИМО: Домаћа пилећа паштета
Можете лако и брзо направити домаћу пилећу паштету по јединственом рецепту, а није вам потребно ни превише састојака.
13. 03. 2025. у 11:00
Коментари (0)