КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен

Новости онлине

10. 04. 2024. у 11:00

Уз ове савете испржићете сластан и хрскав кромпир.

КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен

Фото Shutterstock

1. Користите маст уместо уља

Ако пржите кромпир на уљу, обавезно додајте и мало путера, да би био укуснији. Најбоља опција је да уместо уља користите маст.

2. Додајте куркуму

Куркума је здрав зачин пријатне ароме, који ће додати на укусу али и дати златну боју кромпиру.

3. Додајте млевену паприку

Додајте слатку млевену паприку, а ако сте гурман, додајте и љуту, даће шмек јелу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НЕКА ЈЕСЕН БОЉЕ ЗВУЧИ УЗ АУДИО БМ