ЗА ТИЛИ ЧАС: Савет за домаћице - Ево како да брзо исецкате бели лук
30. 08. 2024. у 09:30
ЗДРАВ је и укусан, без њега велики број јела не би био исти, али кад би требало ситно да га исецкамо (као што је потребно за припрему многих оброка) мука нас хвата.
Повезане вести

ЛАКО СЕ РЕШИТЕ ПРОБЛЕМА: Ево како да уклоните непријатне мирисе из судопере
Ако се из ваше судопере шири непријатан мирис, најчешћи узроци су остаци хране, масноћа или накупљене честице у одводу. Постоји неколико једноставних и природних начина како да решите овај проблем:
07. 06. 2025. у 06:30

ЧИНИ СВАКО ЈЕЛО УКУСНИЈИМ И СОЧНИЈИМ, ПРОБАЈТЕ: Домаћице у млевено месо увек додају 1 (чаробну) намирницу
ИСКУСНЕ домаћице у млевено месо увек додају 1 намирницу, тако ће свако јело бити укусније и сочније. Неће вас коштати пуно.
03. 06. 2025. у 11:00

БРЗИ ТРИКОВИ ЗА ПАКОВАЊЕ ЗИМСКИХ ЈАКНИ И ЈОРГАНА: Овако их чувате од мољаца, не правите исте грешке (ФОТО)
ЛЕПО време је коначно стигло, температуре расту и дефинитивно је крај зимским јакнама, дебелим чарапама, ћебићима и јорганима.
01. 05. 2025. у 21:07

ЗДРАВИЈА, А ЕФИКАСНА МЕТОДА: Како да очистите шпорет без „хемије“
Када се наталоже масноће и нечистоће, настале честим кувањем, шпорет може изгледати прљаво и запуштено, иако га перете детерџентом за судове после сваке употребе.
02. 05. 2025. у 06:15
Најновије из рубрике

ЛАКА, ОСВЕЖАВАЈУЋА И УКУСНА: Пилећа салата са бресквама
ЛАГАНА и освежавајућа, а држаће вас дуго ситим.
02. 07. 2025. у 12:00

ЈЕДИНСТВЕН ЗБОГ СВОЈЕ САВРШЕНЕ СЛАТКОЋЕ: Медено срце
ОМИЉЕНИ медењак многих генерација који буди сва чула.
02. 07. 2025. у 11:00

ТРЕБА ВАМ САМО НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сенф
ПИКАНТАН и укусан, даће шмек сваком јелу.
02. 07. 2025. у 10:00

САВРШЕН СПОЈ НЕЖНОГ ТЕСТА И БЛАГЕ СЛАТКОЋЕ: Бухтле од слатког кромпира (ВИДЕО)
МЕКАНЕ бухтле од батата идеалне за сваку прилику.
02. 07. 2025. у 09:27

НАПРАВИТЕ САМИ УКУСНУ "ГРИЦКАЛИЦУ": Слани штапићи
Идеални су за пут, јер могу дуго да стоје, ако успете да им одолите и не поједете их све док су топли, тек печени!
02. 07. 2025. у 09:18
Коментари (0)