ЗА ТИЛИ ЧАС: Савет за домаћице - Ево како да брзо исецкате бели лук
30. 08. 2024. у 09:30
ЗДРАВ је и укусан, без њега велики број јела не би био исти, али кад би требало ситно да га исецкамо (као што је потребно за припрему многих оброка) мука нас хвата.
Повезане вести

ЛАКО СЕ РЕШИТЕ ПРОБЛЕМА: Ево како да уклоните непријатне мирисе из судопере
Ако се из ваше судопере шири непријатан мирис, најчешћи узроци су остаци хране, масноћа или накупљене честице у одводу. Постоји неколико једноставних и природних начина како да решите овај проблем:
07. 06. 2025. у 06:30

ЧИНИ СВАКО ЈЕЛО УКУСНИЈИМ И СОЧНИЈИМ, ПРОБАЈТЕ: Домаћице у млевено месо увек додају 1 (чаробну) намирницу
ИСКУСНЕ домаћице у млевено месо увек додају 1 намирницу, тако ће свако јело бити укусније и сочније. Неће вас коштати пуно.
03. 06. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

КАКО ДА НАПРАВИТЕ ЗДРАВ СОК ОД БРЕСКВЕ? Одличан је у борби против холестерола, штити срце и вид
БРЕСКВЕ су сочно, освежавајуће воће богато витаминима, идеално за летње дане и здравље срца.
15. 08. 2025. у 21:33

КАРАМЕЛ КРЕМ КОЛАЧ: Recept za pravi užitak
Неодољиво кремаст и обливен богатим карамелом, овај колач је прави ужитак за све љубитеље слатког.
14. 08. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ: Пилетина и чери орзо тестенина
Кремаста орзо тестенина са сочним комадима пилетине, свежим чери парадајзом и спанаћем прави је оброк који спаја медитеранске укусе и брзу припрему. Ово јело је савршено за топле вечере или лагани ручак, а његова боја и арома ће вас освојити на први залогај.
13. 08. 2025. у 11:47

РЕЦЕПТ: Салата од кромпира, паприке и туњевине
Салата од кромпира, паприке и туњевине је савршен спој једноставних састојака и богатог укуса. Лагана, хранљива и освежавајућа, идеална је као самосталан оброк или укусна летња ужина.
13. 08. 2025. у 08:00

ГНЕЗДА СА ШУНКОМ И СИРОМ: Рецепт који осваја на први залогај
Меке, мирисне и пуне сира и шунке – гнезда са шунком и сиром освајају на први залогај. Ове пахуљасте погачице савршене су за породични доручак, ужину или као топло предјело које ће сви волети.
13. 08. 2025. у 07:00
Коментари (0)