Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
Повезане вести
СЛАТКА ПАЛЕНТА СА МЛЕКОМ: Доручак који нас враћа у детињство
Може да буде брз доручак или вечера.
25. 09. 2024. у 07:00
СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
16. 09. 2024. у 19:00
САВРШЕНЕ КРЕМ КОЦКЕ: Спој кремастог фила и лешника даје неодољив укус овом колачу
Када их једном пробате, увек ћете им се враћати.
21. 07. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
САЛАТА ОД КИНОЕ: Освежавајућ и здрав оброк са поврћем и лимуновим преливом
Ова салата од киное је савршено јело за ове јесење дане, а такође је и врло хранљива.
04. 10. 2024. у 11:00
ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити
Један од најважнијих трикова за укусне и сочне фаширане шницле је да не користите мешано млевено месо, већ само једну врсту. А уз то, турски кувари их добро зачине, пре пржења. Углавном их служе уз неку салату.
04. 10. 2024. у 09:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
НАЈУКУСНИЈЕ СЛАТКО ОД ДУЊА: Проверен рецепт са којим нема грешке
Слатко од дуња по старинском рецепту је управо оно што вам је потребно ове јесени. Брзо и лако се прави.
03. 10. 2024. у 10:30
ШТА ДА РАДИТЕ АКО ПРЕСОЛИТЕ СУПУ: Професионални кувари су дали генијалан и једноставан, а врло ефикасан савет
Пресољена супа може да буде право разочарање, али не треба да је бацате, врло једноставно можете да је поправите!
03. 10. 2024. у 08:00
Коментари (0)