ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана

Новости онлине

29. 03. 2025. у 14:30

Нема ништа лепше од домаће пите, пецива или хлеба. Многи воле свеже, вруће тесто које када се испече замирише цела кућа.

ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана

Foto: Shutterstock

Али, дешава се да након неког времена то пециво не буде више мекано и укусно, него устајало. Међутим, више не морате да бринете, јер постоји један трик састојак које искусне домаћице додају у тесто како би оно могло да се једе и до 2-3 дана.

Овај састојак можете да додате и у тесто за пите, хлеб, лепиње... Није битно да ли пржите, печете или кувате проверено ради за све методе обраде теста.

Тај феноменални трик састојак не кошта пуно, а скоро сви га већ имају код куће. У питању је скроб.

Тесто ће бити укусније и мекше, а све што треба да урадите је да га додате у брашно. За четири шоље брашна довољна је једна кашика скроба.

(still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

МИЛОЈЕВИЋЕВА ЗВЕЗДА НА НАЈТЕЖЕМ ИСПИТУ ДО САДА: „Црвено-бели“ морају пронаћи начин да зауставе перфектну Брагу!