ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана
29. 03. 2025. у 14:30
Нема ништа лепше од домаће пите, пецива или хлеба. Многи воле свеже, вруће тесто које када се испече замирише цела кућа.
Повезане вести

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00

СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ И ДАНАС ОБОЖАВАМО: Печени кромпир са кобасицама
КЛАСИК домаће кухиње, доведен до савршенства да буде за свачији џеп и да је укусно пре свега!
07. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

МЕКАНИ, МИРИСНИ И СЛОЈЕВИТИ: Домаћи пужићи без лиснатог теста
ТЕСТО се лако меси, а слојеви са путером дају им неодољиву мекоћу и богат укус.
07. 06. 2025. у 07:00

ПУН ПОГОДАК! - Без меса, али пуног укуса: Лазање са тиквицама
СПОЈ сочних тиквица, бешамела и сира чини ово јело идеалним за породични ручак, или лагану вечеру.
06. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)