УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
08. 04. 2025. у 08:30
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
Повезане вести

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ДОК СИ РЕКАО "АМИН": Водитељка показала како за 1 минут ослика Белог анђела на јајету (ВИДЕО)
БОЈАНА Ристивојевић то ради очас посла.
18. 04. 2025. у 15:54

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

МАНГО ЧИЗКЕЈК: Тропска свежина на вашем тањиру
Ако тражите савршен летњи десерт који спаја кремасту текстуру и освежавајући укус, манго чизкејк је прави избор. Лаган, ароматичан и визуелно примамљив, овај колач доноси дах егзотике у сваку прилику – од свечаних прослава до обичних породичних ручкова.
23. 07. 2025. у 19:00

МЕК КАО ДУША, А ХРСКАВ ОДОЗГО: Колач са јабукама и павлаком
КОЛАЧ који се брзо и лако припрема одушевиће све укућане.
23. 07. 2025. у 18:00

ОВА ЧОРБА ЈЕ МЕЛЕМ ЗА СТОМАК: Бела од кромпира
Лагана а заситна, ова чорба од кромпира пријаће вам и уколико имате проблема са варењем, због комбинације куваног кромпира и кима.
23. 07. 2025. у 17:21

ЧОРБА ОД "ЦВЕТНОГ" ПОВРЋА: Са броколијем и карфиолом
Кад се удруже две главице, карфиола и броколија, настане ова прелепа чорба препуна њихових "цветића", са додатним шмеком пармезана.
23. 07. 2025. у 16:37

РЕЦЕПТ КОЈИ СВИ ТРАЖЕ: Домаћа тирамису чоколада
ДЕСЕРТ који се прави лако, а нестаје брже него што сте га извадили из калупа.
23. 07. 2025. у 11:58
Коментари (0)