ЋУРЕЋЕ ШНИЦЛЕ У СОЈА СОСУ: Сочан и укусан недељни ручак! (РЕЦЕПТ)
Зачините шницле соја сосом, бибером и каријем. Исеците кромпир, шаргарепу и печурке на крупне комаде. Ставите их у плех и поспите сољу и бибером.
 
                                                                                    Фото: Профимедиа
Одозго поређајте шницле, а поред чери парадајз или парадајз пире. Сипајте пиво и увијте у фолију. Ставите у рерну на 200 степени и пеците око 120 минута. На крају скините фолију и запеците, да добијете хрскаву корицу.
Потребно је:
- 4 ћуреће шницле
- 500 г кромпира
- 3 шаргарепе
- 200 г печурака
- 150 мл пива
- 2-3 кашике соја соса
- 2 кашике парадајз пиреа
- бибер
- 1/2 кашичице карија
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)