КАКО СЕ СПРЕМА ЗЕЧЕТИНА: Зец или кунић из пећнице под фолијом (РЕЦЕПТ)
Исеците зеца на комаде и добро натрљајте алевом паприком, наном и уљем. Исеците и лук па ставите у плех, поспите бибером, наном и са мало соли.
 
                                                                                    Foto: Profimedia
Промешајте и сипајте пиво, поређајте комаде зечетине и додајте чашу воде. Покријте алуминијумском фолијом и пеците у рерни на 180 степени, 50 минута. Потом скините фолију и вратите зечетину у рерну да се запече.
Потребно је:
- кг зечетине
- веза младог лука
- кашика универзалног зачина
- шоља пива
- алева паприка
- нана
- бибер, со
- уље
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)