Ова врста меса је увек добар избор.
Повезане вести
РУЧАК ГОТОВ ЗА 20 МИНУТА: Пилетина са теријаки сосом освојиће вас на први залогај
Пилетина је често прави избор када је реч о месу и оном најобилнијем оброку. Теријаки пилетина је популарно јело за чију припрему није потребна посебна вештина, јер је рецепт јако прост.
06. 09. 2024. у 11:40
ПИЛЕТИНА СА КАРИЈЕМ И ПИРИНЧОМ: Савршен ручак за 20 минута
Рецепт за сочну кари пилетину ће сигурно да вам спасе дан јер се брзо спрема, а уједно ћете имати леп, заситан и здрав ручак.
16. 08. 2024. у 13:00
ПРЕДЛОГ ЗА ВИКЕНД РУЧАК: Пилетина са паприком и луком
Ручак који се брзо спрема а још брже поједе.
10. 08. 2024. у 09:00
СОЧНЕ ПИЛЕЋЕ РОЛНИЦЕ СА ПАПРИКОМ: Јело једноставно, а савршено
Богат и укусан ручак за целу породицу, готов за 20 минута.
06. 08. 2024. у 10:38
ПАСТА СА ТИКВИЦАМА И ПИЛЕТИНОМ: Прави кремасти специјалитет
Паста са пилетином и тиквицама је добро познати специјалитет за све љубитеље пасте и тиквица. Ово је само још један начин како да припремите ово сезонско поврће, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
31. 07. 2024. у 13:11
Најновије из рубрике
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
КРАМБЛ СА КРУШКАМА И ОРАСИМА: Неодољив и сочан дезерт, као створен за кишне, јесење дане
Крамбл је посластица која се прави од динстаног воћа и мрвица од брашна/теста са маслацем. Има нечег магично укусног у комбинацији крушки са орасима.
15. 09. 2024. у 08:00
ЛОВАЧКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Уживајте у јединственом укусу
Овај рецепт за гулаш ће сигурно одушевити све ваше укућане.
15. 09. 2024. у 07:00
ХРСКАВО ТЕСТО И СОЧНЕ БОРОВНИЦЕ: Направите освежавајући тарт, који ће се свима допасти
ТАРТ, врста печеног слатког или сланог јела, се састоји од танког слоја теста на дну и бочним странама, испуњеног разним надевима.
14. 09. 2024. у 11:00
Коментари (0)