РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке
05. 06. 2024. у 09:00
Сочно месо и одличан баланс укуса, идеја за ручак који не треба прескочити.
Повезане вести
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
ЧОРБА ОД ГРИЗА: Укусно јело које сви обожавају
Много је укусна, може се јести и топла и хладна.
31. 10. 2024. у 15:33
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
КАКО НА НАПРАВИТЕ НОВОГОДИШЊЕ МАКАРОНСЕ: Слатки колачићи који освајају на први залогај
Макарони су популарни француски колачићи, које воле људи широм света. Уз мало декорације биће савршени новогодишњи колачи.
25. 12. 2024. у 13:00
ПРАЗНИЧНА САЛАТА У ОБЛИКУ ЈЕЛКЕ: Декоративно и укусно, савршен додатак трпези за предстојеће празнике (ВИДЕО)
На новогодишњој трпези је веома лепо видети укусне и декоративне залогаје као што је овај који смо припремили за вас.
25. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ВАНИЛИЦЕ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Подједнако укусне као и мрсне
Веома лако се праве, а док их будете пекли, замирисаће цела кућа.
25. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ТЕСТО ЗА ПИЦУ: Лако се прави, а још брже једе
Уместо да купујете тесто за пицу у продавници, можете да направите домаће код куће и укус ће бити фантастичан.
25. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШЕ ПРАЗНИЧНЕ КЕКСИЋЕ: Укуснији су од куповних, а припремају се брзо и лако
Њихова савршена текстура, мирис ваниле и маслаца, као и могућност украшавања по жељи, одушевиће и вас и ваше госте.
24. 12. 2024. у 15:00
Коментари (0)