СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
26. 06. 2024. у 10:00
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
Повезане вести
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
СПОЉА ХРСКАВА, ИЗНУТРА НЕОДОЉИВО КРЕМАСТА: Зимска бисквит торта (ВИДЕО)
Нереално је укусна и лепа, а најбоље од свега је то што је припрема једноставна и печена је за само 20 минута.
11. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА САЛАТУ ОД КИСЕЛОГ КУПУСА: Два састојка јој дају посебан укус
Салата од киселог купуса се лако прави, а одлично се слаже уз многа јела. Бели лук и ловор дају овој салати посебан укус.
11. 01. 2025. у 13:00
БЕЛА РАГУ ЧОРБА: Неодољиви састојци помешани у једно, савршен оброк за хладне дане (ВИДЕО)
Кремаста и укусна, а спрема се очас посла.
11. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ВОЈВОЂАНСКИ ПАПРИКАШ СА РЕЗАНЦИМА: Традиционално јело на кашику (ВИДЕО)
Наш данашњи предлог за ручак је војвођански специјалитет - паприкаш са резанцима.
11. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ПИТА СА ПИРЕ КРОМПИРОМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Морате је пробати, фантастичног је укуса
За питу са пире кромпиром, шунком и сиром послажите пире кромпир у тепсију са шунком између. Изаберите врсту шунке коју год желите, само је битно да је врло танко насечена.
11. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)