НИКАД УКУСНИЈА ПИЛЕТИНА СА ЧЕТИРИ ВРСТЕ СИРА: Овај укусни ручак постаје омиљени свима који га пробају
Пилетина је увек добар избор за ручак, а када је припремате са четири врсте сира, не постоји особа која се не одушеви.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Састојци:
- 800 г пилећег белог меса
- 200 мл павлаке за кување
- 180 г киселе павлаке
- 1 кесица зачина пилетина са 4 врсте сира
- 100 г качкаваља
Припрема:
Рерну загрејте на 220 степени. Исеците пилеће бело месо на шницле. Поређајте у ватросталну чинију. Отопите на тихој ватри киселу павлаку па додајте павлаку за кување и добро сједините. Скините са шпорета и додајте зачин, па мешајте да се сједини све. Половину смесе сипајте преко меса, па наређајте још један ред меса и преко павлаку. Поспите ренданим качкаваљем. Пеците око пола сата, у рерни загрејаној на 220 степени, док не порумени. Служите топло.
(still)

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

ВЕДРАНА ОГОРЧЕНА: "Пилић је био хришћанин! Срамота за Сплит, само мртав Пилић може бити - велики Пилић"
ХРВАТСКИ тениски ас Никола Пилић преминуо је у 87. години живота у Ријеци, а сахрањен је протеклог викенда у Опатији, граду у којем је провео последње дане живота.
02. 10. 2025. у 07:20
Коментари (0)