Паста фритата се може припремити на десетине начина, а ако желите, овај основни рецепт можете да обогатите различитим намирницама.
Повезане вести
РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним
Ролована ћуретина са сланином и сиром може да се сервира и хладна, али када је тек извадите из рерне, имаће хрскаву спољашњост, а сир ће да цури и учиниће је савршено сочном.
08. 10. 2024. у 12:39
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА БУНДЕВОМ: Рецепт који морате пробати
Сезона бундева је у пуном јеку! Напуните њима паприке и припремите праву јесењу гозбу.
05. 10. 2024. у 09:00
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА СА СИРОМ И ПАВЛАКОМ: Кремаста и једноставна, а за све прилике
Овако припремљена салата је одлична уз печење, али и рибу.
30. 09. 2024. у 07:00
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
РЕЦЕПТ ЗА ТАХИНИ: Здрав намаз од сусама
У наставку прочитајте јединствен рецепт за овај намаз од сусама који ће вам улепшати јутро.
09. 11. 2024. у 07:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
МАФИНИ СА АЈВАРОМ И ПАПРИКОМ: Једноставни за припрему, а врло другачији од свих које сте правили
Сочни, мирисни и врло заситни, ови слани мафини су нешто што свако треба да проба.
08. 11. 2024. у 13:02
БЕЗ ЊЕГА СЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОЂЕ: Ово је најбољи рецепт за жито са орасима
Постоје многе варијанте како се спрема славско жито, односно кољиво, делује наизглед да је све слично, али укус одваја једно славско жито са орасима од другог.
08. 11. 2024. у 09:30
Коментари (0)