ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
30. 09. 2024. у 08:00
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
Повезане вести

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ДА УЖИВАТЕ И ДА СЕ РАСХЛАДИТЕ: Пет безалкохолних коктела које ћемо обожавати овог лета
КОЈИ су то најпопуларнији безалкохолни коктели и како да их припремите.
08. 06. 2025. у 13:00

СОФИСТИЦИРАНЕ, ЈЕДНОСТАВНЕ И КРЕМАСТЕ: Никада лакше тирамису коцке
ЕЛЕГАНТАН и једноставан, овај десерт је идеалан за све врсте прослава, лагано се припрема.
08. 06. 2025. у 11:00

ГОТОВЕ ЗА 30 МИНУТА! Хрскаве тиквице са белим луком и пармезаном
ЗДРАВА, лагана и укусна грицкалица или прилог који ће нестати са тањира за трен.
08. 06. 2025. у 09:00

НЕСТАЋЕ СА СТОЛА У СЕКУНДИ: Врући хлеб са сиром и белим луком (ВИДЕО)
ХРСКАВО, топло, мекано, приредите себи вечеру за памћење.
08. 06. 2025. у 07:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)