ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
20. 10. 2024. у 07:00
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
Повезане вести
УЖИВАЋЕТЕ У СВАКОМ ЗАЛОГАЈУ: Пилеће бело месо у сосу од поморанџе, слатко-слани специјалитет готов за 30 минута (ФОТО)
БЕЛО месо у сосу од поморанџе је егзотично источњачко јело, које без проблема можете сами да направите у својој кухињи.
22. 09. 2024. у 08:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Ајмокац са пилетином и спанаћем
Ајмокац је брзо и једноставно јело које ће вас вратити у детињство и бакину кухињу. Постоје различите варијанте рецепта, а ми вам данас предлажемо овај са спанаћем.
07. 10. 2024. у 07:00
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
ПУЊЕНЕ КИСЕЛЕ ПАПРИКЕ: Овакве до сад нисте пробали
Направите мало другачији ручак.
02. 09. 2024. у 18:11
Најновије из рубрике
СОЧНИЈЕ ОД БАУНТИЈА: Чоколадне куглице са ананасом и кокосом, које се не пеку
ЧОКОЛАДНЕ куглице од ананаса и кокоса су освежавајуће и лаке за припрему.
20. 10. 2024. у 08:30
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ХЛЕБ: Савршен спој укуса и традиције
Хлеб је основна намирница која се налази на столу готово сваке породице. Његова припрема може деловати застрашујуће, али уз прави рецепт и мало стрпљења, свако може постати мајстор у прављењу домаћег хлеба. У овом рецепту, открићете како да припремите мекани и мирисни хлеб, који ће вас одушевити својом текстуром и укусом.
19. 10. 2024. у 08:00
СОС ОД ПУТЕРА И БЕЛОГ ВИНА: Француски умак који ће улепшати свако јело, а прави се за 15 минута
Француски сос од путера је идеалан ако је на менију риба или месо. Прави се од 5 састојака и није потребно више од пола сата.
19. 10. 2024. у 07:00
ВОЋНА ТОРТА: Слатки ужитак у сваком залогају
Торта која се брзо спрема, а још брже поједе.
18. 10. 2024. у 18:00
БАНАТСКИ ЂУВЕЧ: Јело апсолутно фантастичног укуса
Од сада ћете га редовно правити.
18. 10. 2024. у 17:00
Коментари (0)