БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
01. 11. 2024. у 09:00
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
Повезане вести

САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Здраве, лаке за припрему и идеалне за летње дане (ВИДЕО)
Данас са вама делимо укусну и лагану идеју за ручак – сармице од блитве.
30. 06. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ДРЕВНИ ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ СА НЕКОЛИКО РАЗЛИЧИТИХ НАДЕВА: Савршено јело за доручак, вечеру или као предјело
АКО СТЕ љубитељ теста и с времена на време пожелите нешто мало другачије – на правом сте месту.
02. 10. 2025. у 19:28

ГОВЕЂА ЧОРБА СА ПОВРЋЕМ: Здрава чорба пуна укуса
Чорба је једно од оних јела које подсећа на дом, породицу и топлину. Прокељ, шаргарепа и млади кромпир дају свежину и пуноћу укуса, а лагано кувана говедина обезбеђује ситост и снагу. Ова чорба није само оброк, већ и прави загрљај у тањиру.
02. 10. 2025. у 17:01

КУПУС ЧОРБА СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПИРИНЧЕМ: Једноставно и заситно јело
Јело које се лако припрема, а пружа пуно укуса и ситости. Комбинација млевеног меса, купуса, пиринча и парадајза чини ову чорбу идеалном за хладне дане, али довољно лаганом да прија у свако доба године.
02. 10. 2025. у 16:19

КОЛАЧ ОД БУНДЕВЕ СА ЛАТЕ КРЕМОМ: Рецепт за јесење уживање
Мек, мирисан и сасвим јесењи — овај колач од печене бундеве са лате кремом и благом аромом зачина идеалан је за викенд поподне или празнични сто. Прави се од једноставних састојака , а резултат је потпуно домаћи ужитак.
02. 10. 2025. у 12:40

ЧОРБА О БЕЛОГ ПАСУЉА И ПАРАДАЈЗА: Једноставно, здраво и пуно укуса
Када немате много времена, а желите да поједете нешто што ће вас заситити и уједно хранити, ова чорба је идеалан избор. Лако се припрема, а сваки залогај пуца од укуса и хранљивости.
02. 10. 2025. у 11:12
Коментари (0)