НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ПРЕБРАНАЦ: Идеално јело за посну трпезу
25. 11. 2024. у 07:00
Једноставан и проверен рецепт.
Повезане вести
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
Најновије из рубрике
ЈЕЛО КОЈЕ МИРИШЕ НА ДЕТИЊСТВО: Рецепт за посни паприкаш са домаћом тараном (ВИДЕО)
ИДЕАЛАН предлог за ручак.
17. 12. 2025. у 15:47
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ, ПАСУЉА И ЈАЈА: Кремасто, заситно и врло укусно!
ОВО је једна од оних салата које прве нестају са стола – заситна, кремаста и веома разноврсна. Савршена је за вечеру, славље, дружење или као оброк за понети.
17. 12. 2025. у 12:33
ПОСНО СЛАНО ПЕЦИВО: Нова комбинација укуса која ће вас одушевити!
МАЛО теста, али овог пута у другачијој и јако укусној комбинацији – шампињони, кукуруз, сушени парадајз, маслине и мирисни зачини. Савршено за пост, али и за сваку прилику када желите нешто слано и мекано.
17. 12. 2025. у 07:00
ХАРИНГА СА СУШЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Једноставно, ароматично предјело са медитеранским шмеком
САВРШЕНО за празнике, мезе уз хлеб, или кад пожелите нешто смело, а брзо готово.
16. 12. 2025. у 20:00
ЗА ОВУ КРОМПИР САЛАТУ СВИ ТРАЖЕ РЕЦЕПТ: Укус који обара с ногу
КЛАСИЧНА кромпир салата је незаобилазан део трпезе, али овај вирални рецепт, који је освојио милионе прегледа на друштвеним мрежама, мења правила игре.
16. 12. 2025. у 16:53
Коментари (0)