ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
05. 02. 2025. у 11:00
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
Повезане вести
![ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима](/data/images/2025-01-21/565390_shutterstock-317925152_kf.jpg?time=1738703890)
ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00
![ОВО МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Печени карфиол у кремастом сосу са сиром и белим луком ОВО МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Печени карфиол у кремастом сосу са сиром и белим луком](/data/images/2025-01-20/565170_64874_kf.jpg?time=1737615997)
ОВО МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Печени карфиол у кремастом сосу са сиром и белим луком
Печени карфиол никад није био укуснији.
23. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
![ПУЊЕНИ ПАТЛИЏАН: Сaвршен спој поврћа и меса даће целом јелу неодољиву арому ПУЊЕНИ ПАТЛИЏАН: Сaвршен спој поврћа и меса даће целом јелу неодољиву арому](/data/images/2023-08-15/386463_patlidzan-peceni_kf.jpg?time=1737451579)
ПУЊЕНИ ПАТЛИЏАН: Сaвршен спој поврћа и меса даће целом јелу неодољиву арому
Једноставан и укусан рецепт.
21. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
![ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу](/data/images/2024-12-27/558760_shutterstock-2520191057_kf.jpg?time=1735433553)
ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу
Овај начин припреме јагњетине даје изузетно сочно и укусно месо, а поврће упија све сокове и ароме, стварајући савршен оброк.
29. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
![ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА ПОВРЋЕМ: Супер брз ручак за целу породицу ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА ПОВРЋЕМ: Супер брз ручак за целу породицу](/data/images/2024-12-10/553792_shutterstock-2156934309_kf.jpg?time=1734010088)
ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА ПОВРЋЕМ: Супер брз ручак за целу породицу
Нема бржег и једноставнијег рецепта за прави ручак који ће одушевити породицу.
12. 12. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
![ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама](/data/images/2025-02-04/569889_shutterstock-2375207949_kf.jpg?time=1738722552)
ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
![ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима](/data/images/2025-01-21/565390_shutterstock-317925152_kf.jpg?time=1738703890)
ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00
![ЗАПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Лако се праве, а толико су укусне да сви траже додатак ЗАПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Лако се праве, а толико су укусне да сви траже додатак](/data/images/2024-08-16/518243_punjene-paprike-sa-palentom_kf.jpg?time=1738703833)
ЗАПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Лако се праве, а толико су укусне да сви траже додатак
ЈЕДНОСТАВНО јело које може да се једе као било који оброк.
05. 02. 2025. у 09:00
![ОВАЈ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ ЈЕ НАЈБРЖИ И НАЈБОЉИ: Сочна је као душа, а један састојак јој даје незабораван шмек ОВАЈ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ ЈЕ НАЈБРЖИ И НАЈБОЉИ: Сочна је као душа, а један састојак јој даје незабораван шмек](/data/images/2024-03-29/467459_shutterstock-133369646_kf.jpg?time=1738694084)
ОВАЈ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ ЈЕ НАЈБРЖИ И НАЈБОЉИ: Сочна је као душа, а један састојак јој даје незабораван шмек
ИАКО постоје бројне врсте пита, овај рецепт је савршен за оне који желе да припреме сочну, ароматичну питу без превише муке.
05. 02. 2025. у 07:00
![ТОЛИКО КРЕМАСТА ДА СЕ ТОПИ У УСТИМА: Лажна кремпита, без печења и кувања, а укус оригиналан (ВИДЕО) ТОЛИКО КРЕМАСТА ДА СЕ ТОПИ У УСТИМА: Лажна кремпита, без печења и кувања, а укус оригиналан (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-04/569834_screenshot-2025-02-04-165954_kf.jpg?time=1738685270)
ТОЛИКО КРЕМАСТА ДА СЕ ТОПИ У УСТИМА: Лажна кремпита, без печења и кувања, а укус оригиналан (ВИДЕО)
ЛАЖНА кремпита има укус као права, а прави се очас посла. Не треба вам ни шпорет, колач се прави без печења и кувања.
04. 02. 2025. у 17:07
Коментари (0)