ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
05. 02. 2025. у 13:00
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
Повезане вести
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
22. 01. 2025. у 09:30Новости онлине
ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
СТАРИНСКО СРПСКО ЈЕЛО: Кромпирача са пиринчем и кобасицом, право задовољство укуса
Старинско сочно јело које можете да правита са било којом врстом кобасице, коју год да имате, довољан вам је један ред колутова. Лук овом јелу даје сласт, а пиринач у комбинацији са јако мало брашна прави јело кремастим.
28. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
НЕОПИСИВО ДОБАР РУЧАК: Пилетина са кикирикијем и пиринчем
Пилетина са кикирикијем и пиринчем је лагано јело у азијском стилу, савршено уклопљених укуса.
23. 12. 2024. у 11:49Новости онлине
ПОСНА САРМА СА ПОВРЋЕМ И ПИРИНЧЕМ: Једнако добра као и мрсна
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
01. 12. 2024. у 09:01
Најновије из рубрике
ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
ЗАПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Лако се праве, а толико су укусне да сви траже додатак
ЈЕДНОСТАВНО јело које може да се једе као било који оброк.
05. 02. 2025. у 09:00
ОВАЈ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ ЈЕ НАЈБРЖИ И НАЈБОЉИ: Сочна је као душа, а један састојак јој даје незабораван шмек
ИАКО постоје бројне врсте пита, овај рецепт је савршен за оне који желе да припреме сочну, ароматичну питу без превише муке.
05. 02. 2025. у 07:00
ТОЛИКО КРЕМАСТА ДА СЕ ТОПИ У УСТИМА: Лажна кремпита, без печења и кувања, а укус оригиналан (ВИДЕО)
ЛАЖНА кремпита има укус као права, а прави се очас посла. Не треба вам ни шпорет, колач се прави без печења и кувања.
04. 02. 2025. у 17:07
Коментари (0)