ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
10. 04. 2025. у 13:00
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
Повезане вести
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
Најновије из рубрике
ШТАПИЋИ СА СЕМЕНКАМА: Рецепт за савршено посно пециво
ДАНАС са вама делимо рецепт за хрскаве и мирисне штапиће са семенкама – савршене за грицкање, послужење уз кафу, чај или као додатак уз супе и салате.
15. 12. 2025. у 07:00
ШАРАН НА ПОВРЋУ ИЗ РЕРНЕ: Предлог за преукусан ручак
Ароматичан и сочан шаран на поврћу из рерне прави прави празник за све љубитеље рибе. Лако се припрема, а свежи мириси поврћа и нежно печена риба чине оброк посебно укусним и здравим.
14. 12. 2025. у 20:44
УКУСНА САЛАТА СА МАЛО САСТОЈАКА: Специјалитет са цвеклом - Идеалан као део посне трпезе
СА МАЛО састојака и пуно укуса, ова салата је идеална као прилог, лагана вечера или део посне трпезе.
14. 12. 2025. у 18:22
ПОСНИ РОЛАТ ОД ГОТОВИХ КОРА: Једноставан и брз рецепт који ћете обожавати!
ДАНАС вам доносимо један једноставан, укусан и веома практичан рецепт – посни ролат од готових кора. Идеалан је за пост, славе, предјело или лагану вечеру.
14. 12. 2025. у 16:04
РЕЦЕПТ ЗА ЗЛАТНУ ПИТУ: Испробајте традиционално јело са југа Србије
ОВУ питу са југа Србије морате да направите.
14. 12. 2025. у 13:00
Коментари (0)