ПОСНА САРМА СА СОЈОМ: Укуснија је и од мрсне, а прави се дупло лакше
18. 11. 2025. у 21:09
ОВАЈ рецепт нуди издашну и хранљиву варијанту традиционалне сарме, у којој је месо замењено сојом.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ САРМУ СА ХИЛАНДАРА: Уживаћете у савршеном укусу - ево у чему је тајна
РЕЦЕПТИ са Хиландара су права ризница, а један од највећих гастрономских драгуља јесте посна сарма, коју можете да припремате сада када почне Божићни пост.
15. 11. 2025. у 13:42
РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКУ САРМУ: Традиција стара 100 година, а мирис обара са ногу
РЕЦЕПТ за славску сарму се годинама преноси, а постао је виралан јер гарантује да ће бити савршено чврста споља и сочна изнутра.
08. 10. 2025. у 14:45
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце
ПОСТОЈЕ безбројне комбинације у којима се млинци припремају, али рецепт са пилетином, печуркама и богатим кремастим сосем готово увек одушеви.
18. 11. 2025. у 19:41
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Кремаст и лаган - без коришћења јаја
ПРИЛИКОМ припреме слава које су посне, често се користи рецепт за мајонез без мрсних састојака.
18. 11. 2025. у 15:34
КУВАНА БУНДЕВА С МЕДОМ: Заборављена старинска посластица са топлим укусом детињства
НЕКАДА је мирис куваног бундеве с медом значио да је јесен стигла до тиших дана. Данас је ово једноставно јело савршено за оне који посте, али не желе да се одрекну топлог укуса детињства
18. 11. 2025. у 14:39
ПОСНА САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ: Брза и укусна салата за сваку прилику
У тренуцима када желите лаган, а ипак хранљив и заситан оброк, посна салата са тунјевином намеће се као одличан избор. Једноставна је за припрему, богата свежим састојцима и идеална како за свечану посну трпезу, тако и за свакодневни ручак или вечеру.
18. 11. 2025. у 11:42
Коментари (0)