
СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Јело као из најбољег ресторана
Било да желите да импресионирате госте или једноставно припремите врхунски оброк за своју породицу, бибер шницле су прави избор. Овај француски класик спаја сочан бифтек са хрскавом корицом од бибера и богатим, кремастим сосом од коњака.
11. 04. 2025. у 08:30

ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
10. 04. 2025. у 13:00

ЈОШ БОЉА НЕГО СА РОШТИЉА: Ролована пилетина, сочан и сластан ручак
Маринирајте је једно вече раније и сутрадан спремите за тили час, у рерни. Овако припремљена укуснија је од било ког роштиљског меса!
10. 04. 2025. у 08:30

НАПРАВИТЕ ПАСТУ СА ЦЕЗАР САЛАТОМ: Преукусан, здрав и брзински ручак
Паста са цезар салатом се прави брзо, врло је богата различитим укусима и можете да је прилагођавате по жељи.
09. 04. 2025. у 11:30

САМО ЗА ПРАВЕ ГУРМАНЕ: Гулаш са печуркама
Кад замирише сланиница одмах вам пође вода на уста, а још кад је додате у гулаш са шампињонима, ух, нема тога ко ће му одолети!
09. 04. 2025. у 08:30

НАЈБОЉИ РОШТИЉСКИ УШТИПЦИ: Традиционални рецепт са југа Србије
Прави гурмани ће уживати у овом специјалитету по којем је познат југ Србије.
08. 04. 2025. у 10:00

РЕЦЕПТ ЗА НАПУЉСКЕ ЛАЗАЊЕ: Након којих нико не остаје гладан
Оригиналне напуљске лазање праве се са ћуфтицама, сиревима и јајима и идеалне су за ручак.
07. 04. 2025. у 08:30

ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Рецепт који морате испробати (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посне пуњене паприке, за који ће вам сви тражити рецепт.
06. 04. 2025. у 08:30

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН ЛАГАНИ ОБРОК: Паста примавера, осваја на први залогај
Паста примавера за прве пролећне дане је пуна поврћа, а можете да је прилагођавате свом укусу и жељама.
05. 04. 2025. у 10:00

ОСЛИЋ ПЕЧЕН У РЕРНИ: Никад лакша припрема рибе - обожаваћете овај рецепт
Ослић печен у рерни је здрав, укусан и једноставан оброк који уз ароматичне зачине и сочан сос постаје право гастрономско уживање.
05. 04. 2025. у 08:30

ТЕСТЕНИНА СА ГРАШКОМ: Гурманске машнице - једноставно се праве, а сочне су и укусне
Ово јело толико је сочно и укусно да и најпробирљивији гурмани неће моћи да му одоле! Једноставно се прави и издашно је.
04. 04. 2025. у 10:00

МУСАКА СА ПРАЗИЛУКОМ И ПЕЧУРКАМА: Пробајте нешто другачије, брзо и укусно
За промену пробајте старо добро јело на другачији начин.
03. 04. 2025. у 08:30

ФЕНОМЕНАЛАН РУЧАК: Пилетина на ловачки начин, ужитак у укусу и ароми
Пилетина на ловачки начин је јело уз које можете послужити прилог који вам одговара, пиринач, кромпир пире, њоке, шпагете, и уживајте у ручку који је за чисту десетку.
02. 04. 2025. у 08:30

НАПРАВИТЕ ПОТКРИЖУ: Старо босанско јело, којем нико не може одолети (ВИДЕО)
Поткрижа је старо босанско јело за које вам је потребна погача, један дан стара и цело пиле.
01. 04. 2025. у 08:30

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Тестенина са белим луком, белим вином и прокељом
Укусан посни рецепт за тестенину са белим вином и белим сосом од белог лука и печеним прокељом, за који је потребно свега 30 минута и десет састојака. Ово вегетаријанско јело је толико кремасто и укусно, да ће они који су заклети месождери да "олижу тањир".
30. 03. 2025. у 08:30

ХРАНЉИВ И ЗДРАВ ОБРОК: Блитва са кромпиром по рецепту Џејмија Оливера
Припремите овај укусан и здрав оброк.
29. 03. 2025. у 11:30

ЗАПЕЧЕНА САРМА: Ред купуса, ред меса и ето савршеног ручка
Ако вас мрзи да је класично направите, ово је бржи, а једнако укусан начин.
29. 03. 2025. у 08:30

САТАРАШ БЕЗ МЕСА: Рецепт који се једноставно припрема, а идеалан је у време поста
Лагано јело у савршеном споју укуса, прсте да полижете. Додајте прилог по жељи и уживајте.
28. 03. 2025. у 14:30

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00

РЕЦЕПТ ЗА СКУШУ ПЕЧЕНУ У РЕРНИ: Једноставан и брз рецепт, идеалан је за оне који желе укусан оброк у свега 30 минута, уз минималне припреме
Скуша печена у рерни је брз и укусан оброк који је савршен за све љубитеље рибе.
27. 03. 2025. у 10:00

МАКАРОНЕ СА СИРОМ: Брз ручак коме нико не може да одоли
Овај рецепт је једноставан, а обожавају га сви.
27. 03. 2025. у 08:30

ПОСНИ ПИРИНАЧ СА ТИКВИЦАМА И ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт који ће вам добро доћи у данима поста, а опет укусно и заситно јело
Јело које одлично иде као прилог уз разна јела, али може бити и потпуно савршено самостално јело.
26. 03. 2025. у 16:00

ПАСУЉ НА ВОДИ: Идеалан ручак за све који се придржавају поста (ВИДЕО)
Испробајте рецепт који је одушевио многе.
26. 03. 2025. у 08:30