СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Јело као из најбољег ресторана

СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Јело као из најбољег ресторана

Било да желите да импресионирате госте или једноставно припремите врхунски оброк за своју породицу, бибер шницле су прави избор. Овај француски класик спаја сочан бифтек са хрскавом корицом од бибера и богатим, кремастим сосом од коњака.

11. 04. 2025. у 08:30

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК:  Тестенина са белим луком, белим вином и прокељом

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Тестенина са белим луком, белим вином и прокељом

Укусан посни рецепт за тестенину са белим вином и белим сосом од белог лука и печеним прокељом, за који је потребно свега 30 минута и десет састојака. Ово вегетаријанско јело је толико кремасто и укусно, да ће они који су заклети месождери да "олижу тањир".

30. 03. 2025. у 08:30

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром

Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.

28. 03. 2025. у 10:00