ТАЈНА ПРАВЕ КАФАНСКЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Врхунски кувари користе ове састојке који је чине преукусном
06. 10. 2023. у 17:00
ПРИПРЕМА рибље чорбе за многе је велики изазов. Колико год се трудили да буде укусна, чини се да је она кафанска далеко боља. Тајна је у неколико састојака који је чине неодољивом.
Повезане вести

ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

БРЗИ РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пљескавице са сосом од печурака и лука
ПЉЕСКАВИЦЕ са сосом од печурака и лука врло је ароматичан и јак оброк, савршен за гурмане.
06. 02. 2025. у 15:00

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00

ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00

САВРШЕНА ИДЕЈА ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Поховане шницле, рестовани кромпир, чорбица, брзо, лако, а преукусно
Комплетан оброк спреман за тили час.
26. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

КРОМПИР САЛАТА: Непролазни класик који мора да се нађе на вашој трпези
Једноставна кромпир салата која иде уз свако месо.
20. 04. 2025. у 14:30

СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 13:00

СТАРИНСКИ КОЛАЧ И ЗА МЛАДЕ ДОМАЋИЦЕ: Ванилице са орасима
Ко може да одоли ванилицама и да не каже: "Хоћу још" после друге-треће па и пете?
20. 04. 2025. у 11:30

КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате
Чувена руска салата, популарно јело на трпезама нарочито сада током празничних дана, може бити прави изазов када је у питању складиштење. Да бисте уживали у њеном укусу, а притом и сачували је у сигурним условима, важно је придржавати се неколико правила.
20. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)