ТАЈНА ПРАВЕ КАФАНСКЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Врхунски кувари користе ове састојке који је чине преукусном
06. 10. 2023. у 17:00
ПРИПРЕМА рибље чорбе за многе је велики изазов. Колико год се трудили да буде укусна, чини се да је она кафанска далеко боља. Тајна је у неколико састојака који је чине неодољивом.
Повезане вести

ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
12. 06. 2025. у 11:00

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
ПРАВИ се од куваног белог меса, поврћа и павлаке, а идеална је као лагано предјело или самосталан оброк.
06. 06. 2025. у 11:00

ПРАВА КАФАНСКА: Телећа чорба, баш као из ресторана (ВИДЕО)
РУЧАК "на кашику" свима је омиљени, а овом рецепту нико не може одолети.
31. 05. 2025. у 11:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

КРЕМАСТ И СОЧАН, ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Лажни чизкејк
БРЗИНСКИ десерт који се топи у устима, нема ко ће остати на само једном парчету.
28. 07. 2025. у 20:14

И ДУПЛА МЕРА ЋЕ БИТИ МАЛО: Рецепт за домаће кифлице
ДОМАЋЕ кифлице се праве по најбољем старом бакином рецепту.
28. 07. 2025. у 09:52

ОВАКВЕ ПРАВЕ САМО НАЈБОЉИ ПЕКАРИ Најмекше панцероте које се топе у устима
МИРИС прженог теста, топљени сир који се развлачи, и парадајз сос који обогаћује сваки залогај.
28. 07. 2025. у 09:35

ЗДРАВ ОБРОК ЗА СВАКИ ДАН У ОБЛИКУ СУФЛЕА: Запечена пилећа џигерица из рерне
ЛАГАНИ, печени суфле са пилећом џигерицом, поврћем и благим зачинима права је промена у односу на класичне џигерице на тигању – мекан је, пун укуса и идеалан за послужење топлог или хладног.
27. 07. 2025. у 07:00

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00
Коментари (0)