ПРОБАЈТЕ САЛАТУ СА ПИЛЕТИНОМ, ФЕТОМ И ЈАГОДАМА: Изненађујуће добра комбинација
25. 05. 2024. у 11:00
Чувени су десерти са јагодама, али ово воће је одлично и у салатама.
Повезане вести

ИСКОРИСТИТЕ ДОК ИМ ЈЕ СЕЗОНА: Пролећни тарт са јагодама, феноменалан десерт одушевиће и оне избирљиве (ВИДЕО)
КРЕМАСТИ, лагани десерт који ће вас освежити у трену.
31. 05. 2025. у 09:00

САВРШЕНИ ЗАЛОГАЈ: Салата са леблебијама, куваним јајима и маринираним шампињонима
ОСВЕЖИТЕ се овом хранљивом и шареном салатом.
25. 05. 2025. у 08:30

УСКРШЊА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, СИРОМ И МАСЛИНАМА: Савршена као предјело за празничну трпезу
Ускршња салата са пилетином, сиром и маслинама је савршена за свечану трпезу и врло укусна.
18. 04. 2025. у 13:00

ПИЛЕЋА САЛАТА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И КУКУРУЗОМ: Пожелећете изнова и изнова да је спремате
Ако тражите салату која је истовремено освежавајућа, кремаста и пуна укуса, онда је ова салата прави избор. Било да је послужите као предјело или главно јело, ова салата ће сигурно бити омиљени додатак свакој трпези.
05. 04. 2025. у 13:00

САЛАТА СА ПЕЧУРКАМА, ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Рецепт за једноставан, укусан и брз оброк
Ово јело ће обожавати и највећи избирљивци.
28. 03. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
ТАКОЗВАНО течно тесто за пицу је мекано, а фил остаје сочан и кад се испече.
05. 06. 2025. у 07:00

ПУН ЈЕ УКУСА, ПРИРОДАН И ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ: Направите кечап код куће
ВИШЕ вам неће пасти на памет да користите куповни.
04. 06. 2025. у 16:14

ДРЕВНИ ХЛЕБ ОСВОЈИО ТУРСКУ! Рецепт стар 5.000 година постао апсолутни модерни хит (ФОТО)
ПОНЕКАД историја има "бољи укус" него што бисмо очекивали – нарочито ако се пече по рецепту старом 5.000 година! Управо такав хлеб, пронађен током археолошких истраживања у Турској, не само да је преживео миленијуме, већ је добио и савремено издање које је постало прави модерни гастро хит.
04. 06. 2025. у 13:50
Коментари (0)