ПРОБАЈТЕ САЛАТУ СА ПИЛЕТИНОМ, ФЕТОМ И ЈАГОДАМА: Изненађујуће добра комбинација
25. 05. 2024. у 11:00
Чувени су десерти са јагодама, али ово воће је одлично и у салатама.
Повезане вести

ЗДРАВА И УКУСНА ПИЛЕЋА САЛАТА: Целер, парадајз и ораси употпуњују ово јело
ПИЛЕЋА салата са целером, луком и орасима може да се сервира уз кроасан, као предјело или као оброк салата.
07. 02. 2025. у 07:00

ПИЛЕЋА САЛАТА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И КУКУРУЗОМ: Пожелећете изнова и изнова да је спремате
Ако тражите салату која је истовремено освежавајућа, кремаста и пуна укуса, онда је ова салата прави избор. Било да је послужите као предјело или главно јело, ова салата ће сигурно бити омиљени додатак свакој трпези.
05. 04. 2025. у 13:00

САЛАТА СА ПЕЧУРКАМА, ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Рецепт за једноставан, укусан и брз оброк
Ово јело ће обожавати и највећи избирљивци.
28. 03. 2025. у 13:00

САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И АНАНАСОМ: Спој укуса који оставља без текста
Ова салата са пилетином, ананасом и куваним јајима идеална је за брз оброк, лагану вечеру или као додатак свечаном столу.
06. 03. 2025. у 13:30Јована Васић
Најновије из рубрике

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

ТУРСКИ КОХ: Колач за паузу уз кафу и уживање, сочан и пун чоколаде и ораха - једноставно савршен (ВИДЕО)
Турски кох је један од најсочнијих колача који ћете пробати и зато је многима један од омиљених.
15. 04. 2025. у 13:00

КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СЛАНИНОМ: Идеална за празничну трпезу
Пробајте ово кремасто савршенство, одушевиће вас.
15. 04. 2025. у 11:30

ОФАРБАЈТЕ ЈАЈА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Потпуно природан начин за најлепше боје (ВИДЕО)
Бојење ускршњих јаја увек је радост, али када сте у трци с временом, шарање содом бикарбоном ће најбрже "ићи".
15. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)