ХРСКАВО, А ТОПИ СЕ У УСТИМА: Салата од јаја и поврћа са чипсом
02. 06. 2024. у 17:00
Врло су ретки људи који не једу чипс а у овој комбинацији тешко да ће било ко моћи да му одоли.
Повезане вести

САВРШЕНИ ЗАЛОГАЈ: Салата са леблебијама, куваним јајима и маринираним шампињонима
ОСВЕЖИТЕ се овом хранљивом и шареном салатом.
25. 05. 2025. у 08:30

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТ ЛЕПИЊУ: Како да сами направите најбољи доручак на свету
Специјалитет западне Србије, комплет лепиња, нашла се недавно на првом месту листе најбољих јела познатог међународног кулинарског магазина.
25. 04. 2025. у 07:00

САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк
Доручак је најбитнији оброк у дану, па је зато потребно унети што више потребних витамина и минерала. Јаја која су вам остала од Васкрса можете искористити за више него укусну салату чији се рецепт налази у наставку.
24. 04. 2025. у 13:00

КИНЕСКА САЛАТА: Укусна кремста пикантерија која је заситна и преукусна
Кинеска салата постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали.
22. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
ТАКОЗВАНО течно тесто за пицу је мекано, а фил остаје сочан и кад се испече.
05. 06. 2025. у 07:00

ПУН ЈЕ УКУСА, ПРИРОДАН И ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ: Направите кечап код куће
ВИШЕ вам неће пасти на памет да користите куповни.
04. 06. 2025. у 16:14

ДРЕВНИ ХЛЕБ ОСВОЈИО ТУРСКУ! Рецепт стар 5.000 година постао апсолутни модерни хит (ФОТО)
ПОНЕКАД историја има "бољи укус" него што бисмо очекивали – нарочито ако се пече по рецепту старом 5.000 година! Управо такав хлеб, пронађен током археолошких истраживања у Турској, не само да је преживео миленијуме, већ је добио и савремено издање које је постало прави модерни гастро хит.
04. 06. 2025. у 13:50
Коментари (0)