СУПА СА КНЕДЛАМА ОД МЕСА: Одличан избор за свечани ручак
08. 06. 2024. у 11:10
Преукусна је.
Повезане вести

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

РОЛНИЦЕ ОД КУПУСА И СЛАНИНЕ: Традиционални укус за савремену вечеру
Ролннице од меса пуњене киселим купусом и ароматичном сланином савршен су избор за све који воле богате и хранљиве оброке. Лако се припрема и одлично пристаје уз пире кромпир или кнедле, чинећи сваку породичну вечеру топлом и посебном.
02. 10. 2025. у 23:00

НАМАЗ СА ПАРАДАЈЗОМ И МОЦАРЕЛОМ: Кремасти намаз пун укуса, идеалан уз роштиљ, хлеб или поврће
Брз за припрему, а богат укусом – идеалан је као предјело, прилог уз гриловано месо, пуњење за поврће или као намаз на парче хрскавог хлеба. Савршен избор за сваку прилику — од викенд роштиља до свечане вечере.
02. 10. 2025. у 21:14

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32

ДРЕВНИ ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ СА НЕКОЛИКО РАЗЛИЧИТИХ НАДЕВА: Савршено јело за доручак, вечеру или као предјело
АКО СТЕ љубитељ теста и с времена на време пожелите нешто мало другачије – на правом сте месту.
02. 10. 2025. у 19:28

ГОВЕЂА ЧОРБА СА ПОВРЋЕМ: Здрава чорба пуна укуса
Чорба је једно од оних јела које подсећа на дом, породицу и топлину. Прокељ, шаргарепа и млади кромпир дају свежину и пуноћу укуса, а лагано кувана говедина обезбеђује ситост и снагу. Ова чорба није само оброк, већ и прави загрљај у тањиру.
02. 10. 2025. у 17:01
Коментари (0)