Овако припремљена салата је одлична уз печење, али и рибу.
Повезане вести
КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Нема зимнице без њих, а ово је савршен и брз рецепт
Укус који ће се тражити целе зиме. Њихова припрема није тешка, а посебан је рецепт за њих без конзерванса.
27. 09. 2024. у 08:00
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
ШАМПИЊОНИ СА СИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Одличан избор за супер ручак, уверите се и сами
Ово је здрав и укусан оброк који се веома брзо спрема.
29. 09. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
14. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
ШАМПИЊОНИ СА СИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Одличан избор за супер ручак, уверите се и сами
Ово је здрав и укусан оброк који се веома брзо спрема.
29. 09. 2024. у 09:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
29. 09. 2024. у 07:00
ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа која ће вам ојачати организам
Почиње сезона вируса и грипа и време је ојачате свој имунитет природним путем. Супе и чорбе су идеалне за то и зато вам предлажемо да испробате турску супу са лимуном и ћуретином.
28. 09. 2024. у 11:00
Коментари (0)