ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи
20. 02. 2025. у 10:47
Саламорехо је традиционална супа пореклом из Андалузије (југ Шпаније), а прави се од парадајза, бајатог хлеба, уља и белог лука. Обично се служи са куваним јајетом и сецканом пршутом.
Повезане вести
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике
САЛАТА ОД АВОКАДА: Укусни авокадо са дресингом од лимете и меда
КАДА желимо нешто брзо, здраво и освежавајуће, салата од авокада је увек прави избор. Комбинација свежег поврћа и дресинга од лимете и меда доноси савршен баланс укуса.
26. 12. 2025. у 21:00
ПЕЧЕНО МАРИНИРАНО ПОВРЋЕ СА СОСОМ: Богат и пун укус који ће се допасти свима
ДАНАС вам доносимо један једноставан, а невероватно укусан рецепт – маринирано поврће печено у рерни. Савршено као лагани оброк или здрав прилог или уз освежавајући јогурт сос.
26. 12. 2025. у 18:00
БОЖИЋНИ ЧОКОЛАДНИ БРАУНИЈИ: Укусан колач са брусницом и орасима
МИРИС чоколаде, бруснице и ораха који испуњава дом најлепши је увод у празнике. Ови сочни браунији су идеалан десерт за божићну трпезу или слатки поклон за драге људе.
26. 12. 2025. у 15:49
РЕЦЕПТ ЗА "ПИЈАНИ" КОЛАЧ: Невероватна комбинација пива и сувих шљива ће вас оборити с ногу (ВИДЕО)
ТОЛИКО је мекан и сочан да нико не може да поверује да је посан!
26. 12. 2025. у 12:00
ЗДРАВ РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Направите мусаку са тиквицама која вам може трајати и два дана
АКО узмемо у обзир то да ће нам овако спремљен оброк бити довољан за два ручка онда схватимо да је то заправо ручак за 600 динара.
26. 12. 2025. у 08:58
Коментари (0)