ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи
20. 02. 2025. у 10:47
Саламорехо је традиционална супа пореклом из Андалузије (југ Шпаније), а прави се од парадајза, бајатог хлеба, уља и белог лука. Обично се служи са куваним јајетом и сецканом пршутом.
Повезане вести

ЧОРБА СА ЈАЈИМА: Фантастичан рецепт који морате пробати
Једноставна чорбица са јајима је окрепљујућа, а једноставно се прави и има јефтине састојке.
09. 03. 2025. у 13:30

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 11:30

ТРИГОНА: Грчки десерт који се не одбија, а помера границе доброг укуса
Слаткиш који се поједе за трен ока, за праве сладокусце.
19. 04. 2025. у 16:00

ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
19. 04. 2025. у 14:30

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И ЈАГОДАМА: Изгледа као милион долара – а готова је експресно, без печења!
Ова хладна торта са јагодама права је слатка бајка – освежавајућа, лагана и нежна.
19. 04. 2025. у 13:00

БЕЗ ПЕЧЕЊА, А УКУСНЕ: Чоко куглице
Мале, слатке, чоколадне. Прсте да полижете!
19. 04. 2025. у 11:30
Коментари (0)