ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи
20. 02. 2025. у 10:47
Саламорехо је традиционална супа пореклом из Андалузије (југ Шпаније), а прави се од парадајза, бајатог хлеба, уља и белог лука. Обично се служи са куваним јајетом и сецканом пршутом.
Повезане вести

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ЋУРЕЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт за јело без којег не може да се замисли ручак
Ћурећа супа са кнедлама је препуна укуса, поврћа и нутријената, идеална за ручак.
23. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕН НЕДЕЉНИ РУЧАК: Спанаћ са млевеним месом
Савршен спој меса и поврћа распаметиће и оне избирљиве.
23. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић

КИФЛИЦЕ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Мекани и укусни залогаји, којима нико не може да одоли
Верујемо да овакве кифлице још увек нисте пробали, па је време да ту грешку исправите и обрадујете укућане овим дивним кифлицама. Служите их топле, уз павлаку или јогурт.
23. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПУДИНГ ОД ЈАБУКА: Идеалан слаткиш после ручка
Ако желите да слаткиш буде сочан, кремаст и савршен десерт после раскошног ручка, онда је пудинг од јабуке прави избор. Припрема се лако и брзо, треба да одстоји и укуси ће се хармонично спојити.
22. 02. 2025. у 15:00Joвана Васић

7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко
Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.
22. 02. 2025. у 13:00Jована Васић
Коментари (0)