ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
12. 06. 2025. у 11:00
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
Повезане вести

НАЈМЕКША ЈАГЊЕТИНА НА СВЕТУ: Сочни бут, уживаћете у сваком залогају
Купите јагњећи бут са косском и позабавите се припремом овог јела - уживаћете и ви и ваши најмилији.
09. 06. 2025. у 09:00

ЗНАЈУ ОНИ ШТА ВАЉА: Турски ђувеч, укусно, здраво и оригинално јело
Сада је право време за припрему овог јела јер све намирнице можете наћи свеже на пијаци. Невероватно је укусно и оригинално.
11. 06. 2025. у 09:00

МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.
10. 06. 2025. у 11:00

ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
06. 06. 2025. у 07:00

ЧОРБА ОД "ЦВЕТНОГ" ПОВРЋА: Са броколијем и карфиолом
Кад се удруже две главице, карфиола и броколија, настане ова прелепа чорба препуна њихових "цветића", са додатним шмеком пармезана.
23. 07. 2025. у 16:37
Најновије из рубрике

КРЕМАСТ И СОЧАН, ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Лажни чизкејк
БРЗИНСКИ десерт који се топи у устима, нема ко ће остати на само једном парчету.
28. 07. 2025. у 20:14

И ДУПЛА МЕРА ЋЕ БИТИ МАЛО: Рецепт за домаће кифлице
ДОМАЋЕ кифлице се праве по најбољем старом бакином рецепту.
28. 07. 2025. у 09:52

ОВАКВЕ ПРАВЕ САМО НАЈБОЉИ ПЕКАРИ Најмекше панцероте које се топе у устима
МИРИС прженог теста, топљени сир који се развлачи, и парадајз сос који обогаћује сваки залогај.
28. 07. 2025. у 09:35

ЗДРАВ ОБРОК ЗА СВАКИ ДАН У ОБЛИКУ СУФЛЕА: Запечена пилећа џигерица из рерне
ЛАГАНИ, печени суфле са пилећом џигерицом, поврћем и благим зачинима права је промена у односу на класичне џигерице на тигању – мекан је, пун укуса и идеалан за послужење топлог или хладног.
27. 07. 2025. у 07:00

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00
Коментари (0)