ЛЕЊА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Брза и лака, а потребна су само три састојка (ФОТО)
АКО ЖЕЛИТЕ да поједете нешто чоколадно, али не бисте да будете дуго у кухињи, ова торта од три састојка је решење. Толико је једноставна да се чак ни не пече

Foto: Printscreen/ Instagram - walla_abueid
Рецепт је веома једноставан а гласи овако:
Лења чоколадна торта - састојци:
600 мл слатке павлаке за шлаг са уделом масноће од 35 одсто
700 гр чоколаде
3 пакета кекса по жељи.
Лења чоколадна торта - припрема:
Чоколаду и павлаку помешајте у лонцу док се не растопе, а кекс изломите на комадиће па додајте у ту смесу и промешајте. Прелијте све у посуду за печење коју сте обложили папиром па оставите у фрижидеру на пар сати. Када је спремно за послужење, само је окрените наопако и украсите.
Уживајте у преукусној посластици намењеној за целу породицу.
Препоручујемо

ЦЕО ШИД ТУГУЈЕ ЗА ЛЕПОМ МИЛАНОМ: Девојка (26) трагично преминула, данима се опраштају од ње на друштвеним мрежама
ДЕВОЈКА Милана Мишић (26) из Шида трагично је преминула 15. јула, а на вечни починак испраћена је два дана касније у пратњи неутешне породице, пријатеља, рођака и многобројних суграђани који се данима од ње опраштају на друштвеним мрежама.
27. 07. 2025. у 08:48

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)