РЕЦЕПТ ЗА ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ КОЈИ НЕ ГОЈИ: Без брашна и шећера, а толико је мекан да се топи у устима
Једноставан колач за све љубитеље чоколадних посластица, а најбоље од свега је што не гоји. У наставку је рецепт за здраву верзију чоколадног колача која не садржи брашно, ни шећер, тако да ћете уживати у њој без страха од сувишних калорија.

Foto: Jutjub/Printskrin/Igy the cook
Састојци:
- 120 г овсених пахуљица
- 250 мл млека
- 3 банане
- 2 јајета
- 50 г како праха
- 1 прашак за пециво
- прстохват соли
- кашичица екстралта ваниле
За прелив:
- 100 г црне чоколаде
- 3 супене кашике млека
Припрема:
Овсене пахуљице прелијте загрејаним млеком, добро промешајте и оставите 15 минута. Банане изгњечите, па им додајте цела јаја и добро сједините. Потом додајте какао, прашак за пециво и екстракт ваниле, а потом све добро промешајте. У смесу од банана додајте овсене пахуљице и поново све сједините. Чинију за печење премажите са мало путера, а затим излијте добијену смесу. Рерну загрејте на 180 степени и пеците колач око 40-45 минута. Чоколаду растопите са млеком, па је равномерно прелијте преко печеног колача. Када се прохлади исеците га на коцке и служите.
(Курир Стил)

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

ТО ЈЕ ГЛАВНИ ИЗВОР ПРИХОДА: Ево чега Тони није хтео да се одрекне након развода од Драгане
ДРАГАНА је остала власница телевизије и дворца у Бечу.
03. 07. 2025. у 08:04
Коментари (0)