ГАБОН ТОРТА: Најлепша торта са чоколадом и лешницима
26. 05. 2024. у 17:00
Габон торта представља праву посластицу за све љубитеље интензивних чоколадних укуса. Ова богата, кремаста торта, својим слојевима и текстуром обећава интезитет и сензуалност укуса.
Повезане вести

РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
24. 04. 2025. у 11:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30

БАРОН ТОРТА: Предивна чоколадна посластица, којој посебну ноту даје фил од малина
Управо тај укус је нешто што барон торту издваја у мору других, укусних, кремастих и савршених. За њену припрему је потребно мало више труда и умећа, али резултат је такав да вам неће бити жао што сте уложили време и новац.
03. 04. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

САВРШЕН ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ И ЈАКО СЕ БРЗО ПРАВИ: Освежавајући мус од вишања
ПРАВИ летњи слаткиш у чаши који ће вас освежити и засладити - мус од вишања!
03. 07. 2025. у 19:56

ЛАКА, ОСВЕЖАВАЈУЋА И УКУСНА: Пилећа салата са бресквама
ЛАГАНА и освежавајућа, а држаће вас дуго ситим.
02. 07. 2025. у 12:00

ЈЕДИНСТВЕН ЗБОГ СВОЈЕ САВРШЕНЕ СЛАТКОЋЕ: Медено срце
ОМИЉЕНИ медењак многих генерација који буди сва чула.
02. 07. 2025. у 11:00

ТРЕБА ВАМ САМО НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сенф
ПИКАНТАН и укусан, даће шмек сваком јелу.
02. 07. 2025. у 10:00

САВРШЕН СПОЈ НЕЖНОГ ТЕСТА И БЛАГЕ СЛАТКОЋЕ: Бухтле од слатког кромпира (ВИДЕО)
МЕКАНЕ бухтле од батата идеалне за сваку прилику.
02. 07. 2025. у 09:27
Коментари (0)