ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
04. 10. 2024. у 13:00
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
Повезане вести
ГРЧКА ТОРТА КОЈА СЕ ПАМТИ: Кремасти класик за сваку свечану трпезу
ГРЧКА торта је раскошна и кремаста посластица која спаја лагане орашасте коре и богат, чоколадно–кексасти фил.
28. 10. 2025. у 13:30
Најновије из рубрике
КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДА ТОКОМ КУВАЊА: Тајни састојак по рецепту наших бака прави разлику и гарантује савршен укус
САРМА се не распада током кувања помоћу тајних трикова које су знале наше баке, а тичу се припреме фила и листова за сарму.
16. 11. 2025. у 22:02
СЛАНИ ЗАЛОГАЈЧИЋИ СА ПАНЧЕТОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Рецепт за хрскаво пециво
АКО тражите једноставно, брзо и неодољиво укусно предјело које увек оставља утисак – слани залогајчићи са панчетом и качкаваљем су прави избор.
16. 11. 2025. у 07:00
БЕЛИ ЕГИПАТ ЗА СВЕ СВЕЧАНЕ ПРИЛИКЕ: Кремаста посластица која се топи у устима
СВИ ће вам тражити додатно парче.
15. 11. 2025. у 22:28
ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Рецепт за кремасто савршену торту
Мека какао кора, ваздушаст крем и сјајна чоколадна глазура — торта која нестаје у тренутку и изгледа као из најбоље посластичарнице.
15. 11. 2025. у 21:00
МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане
Мађарска кухиња је позната по топлим, снажним јелима која греју и душу и тело, а ова чорба од представља управо такав класик. Комбинује богатину паприке, арому кобасице, слаткоћу куваног поврћа.
15. 11. 2025. у 18:00
Коментари (0)