РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
01. 11. 2024. у 07:00
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
Повезане вести

БРЗИ КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА КОЈИ СВИМА УСПЕВА: Направите укусну посластицу и обрадујте укућане
Рецепт за колач са јабукама је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.
19. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ВАЗДУШАСТ И МЕКАН, А ЛАКО СЕ ПРАВИ: Ово је најсочнији чоколадни колач који ћете икад пробати
СЛАТКОЋА овог дезерта савршено се слаже са многима омиљеним напитком - кафом.
18. 05. 2025. у 21:07

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

КАО У ГРЧКОЈ: Сутлијаш са мастиком
Традиционално грчко алкохолно жестоко пиће одлично се "сналази" у сутлијашу после ког вас неће болети глава.
10. 04. 2025. у 16:00

ПОСНИ МУС КОЛАЧ: Посне посластице и те како могу да буду неодољиво укусне, а ова је прави доказ
Кремаста фантазија спремна очас посла.
01. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

ВАЗДУШАСТ И МЕКАН, А ЛАКО СЕ ПРАВИ: Ово је најсочнији чоколадни колач који ћете икад пробати
СЛАТКОЋА овог дезерта савршено се слаже са многима омиљеним напитком - кафом.
18. 05. 2025. у 21:07

УЗ ЈОГУРТ - ИДЕАЛАН ДОРУЧАК: Једноставан бурек са спанаћем и сиром
БУРЕК са спанаћем и сиром направићете за сат времена, а идеалан је уз јогурт за доручак.
18. 05. 2025. у 07:00

НАЈЗДРАВИЈИ ДОРУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Запечени омлет са спанаћем, обожаваћете га!
НА овом јелу су одрастале генерације: Преукусно је, а за 200 динара може да једе цела породица.
17. 05. 2025. у 07:00

ПРВИМ ЗАЛОГАЈЕМ ВРАЋА У ДЕТИЊСТВО! Песак торта, готова за само пола сата, и то без печења
КРЕМАСТИ фил од ваниле и кекса у савршеном је контрасту са хрскавом подлогом.
16. 05. 2025. у 10:00

БЕШАМЕЛ СОС: Супер иде уз месо и поврће и даје шмек сваком јелу
Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим сосом и главни је састојак за прављење других сосева.
16. 05. 2025. у 08:30
Коментари (0)