ПОСНЕ БРЕСКВИЦЕ: Колачићи нашег детињства
05. 04. 2025. у 14:30
Популарне бресквице, колачићи инспирисани ванилицама, обично се праве од теста с млеком и јајима.
Повезане вести

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
05. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити
За Васкршње празнике Италијани имају обичај да спремају слатки куглоф у чију средину стављају шарена јаја - тако им десерт уједно буде и декорација за сто.
11. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
ТАКОЗВАНО течно тесто за пицу је мекано, а фил остаје сочан и кад се испече.
05. 06. 2025. у 07:00

ПУН ЈЕ УКУСА, ПРИРОДАН И ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ: Направите кечап код куће
ВИШЕ вам неће пасти на памет да користите куповни.
04. 06. 2025. у 16:14

ДРЕВНИ ХЛЕБ ОСВОЈИО ТУРСКУ! Рецепт стар 5.000 година постао апсолутни модерни хит (ФОТО)
ПОНЕКАД историја има "бољи укус" него што бисмо очекивали – нарочито ако се пече по рецепту старом 5.000 година! Управо такав хлеб, пронађен током археолошких истраживања у Турској, не само да је преживео миленијуме, већ је добио и савремено издање које је постало прави модерни гастро хит.
04. 06. 2025. у 13:50
Коментари (0)