НАДАЉСКИ КОЛАЧ: Ситни славки колач
10. 10. 2025. у 15:02
Богат, чоколадно-орашасти колач који се савршено сече на штанглице и краси сваку славску тацну. Старински укус који остаје у памћењу.
Повезане вести
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике
ОД САДА ЋЕТЕ САМО ОВАКО ПРАВИТИ ПИЛЕТИНУ: Рецепт за сос који ће јој дати невероватан укус (ВИДЕО)
ИСПРОБАЈТЕ рецепт за сос који ће вас одушевити.
26. 11. 2025. у 14:39
КРЕМАСТИ ШПАГЕТИ СА ПИЛЕТИНОМ И СУШЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту тестенину
Овај рецепт за кремасте шпагете са нежним пилећим прсима и аромама сушеног парадајза и свеже мирођије савршено ће испунити сва ваша очекивања. Јело је једноставно за припрему, а укуси су богати и уравнотежени.
25. 11. 2025. у 22:02
ПОСНИ УРНЕБЕС: Намаз од печене паприке, димљеног тофуа и ораха
Одлична верзија без млечних производа, а и даље кремаста, пикантна и укусна. Прави се брзо и од једноставних састојака.
25. 11. 2025. у 21:44
ПОСНА ТОРТА СА ШУМСКИМ ВОЋЕМ: Ову посластицу ћете обожавати
НЕМА ко ће остати на само једном парчету.
25. 11. 2025. у 13:56
БОЖИЋНИ КОЛАЧИЋИ: Празнична посластица која осваја на први залогај
У данима када се дом испуњава мирисом меда, цимета и топлог путера, ови колачићи постају звезда празничне кухиње. Њихова препознатљива пуцкава површина, хрскави рубови и мекана, мирисна средина чине их идеалним за празничне трпезе, поклоне или слатку паузу уз чај. Брзо се праве, још брже нестају — и сви их воле.
25. 11. 2025. у 13:00
Коментари (0)