OSVEŽAVA, DIJETALAN, UBLAŽAVA BOL: Krastavac - idealno povrće za vrućine, a neutrališe zadah
IAKO se smatra samo letnjim povrćem koje osvežava, krastavac ima još sijaset dobrih lekovitih osobina.

Foto Shutterstock
Pomaže u zdravlju srca, deluje protivupalno, ublažava bol, prevenira neurološke bolesti, smanjuje rizik od raka, štiti zdravlje kostiju, pomaže mršavljenju i podstiče probavu.
Krastavac se preporučuje naročito onima koji pate od lošeg zadaha, jer je bogat vodom i vlaknima koji neutrališu mikroorganizme i toksine iz usne duplje.
BONUS VIDEO - SOLARNA VODA ZA PROČIŠĆAVANjE ORGANIZMA: Evo kako se pravi
Preporučujemo

LUBENICA ZA SVAKI OBROK: Iskoristite sezonu bostana da smršate (JELOVNIK)
24. 07. 2022. u 19:50

ZABORAVITE NA LOŠ HOLESTEROL: Masnoća u krvi nestaje sa 12 šljiva dnevno
25. 07. 2022. u 14:50

CEO ŠID TUGUJE ZA LEPOM MILANOM: Devojka (26) tragično preminula, danima se opraštaju od nje na društvenim mrežama
DEVOJKA Milana Mišić (26) iz Šida tragično je preminula 15. jula, a na večni počinak ispraćena je dva dana kasnije u pratnji neutešne porodice, prijatelja, rođaka i mnogobrojnih sugrađani koji se danima od nje opraštaju na društvenim mrežama.
27. 07. 2025. u 08:48

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)