MILOŠ JE POKAZAO VELIKU HRABROST: Prijatelji ranjenog žandarma za "Novosti" - "Ponosni smo na njega"

D.B.M.

05. 07. 2024. u 15:48

PRIPADNIK žandarmerije Miloš Jevremović (34), koji je zadobio teške u terorističkom napadu ispred ambasade Izraela još je na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru. Posete su zabranjene, ali prijatelji i porodica dobijaju ohrabrujuće vesti. Iako ne mogu da ga vide, znaju da se i u bolničkom krevetu lavovski bori, kao i uvek.

МИЛОШ ЈЕ ПОКАЗАО ВЕЛИКУ ХРАБРОСТ: Пријатељи рањеног жандарма за Новости - Поносни смо на њега

Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

- Stižu informacije da je bolje. Nadamo se brzom oporavku - rekao nam je njegov blizak prijatelj. - Miloš je skroman momak, koji profesionalno obavlja svoj posao. Ponosni smo na njega.

Jevremović je poznat i među kolegama po skromnosti i profesionalizmu.

- Miloš je profesionalac, utreniran i hrabar. Ovakva njegova reakcija je bila očekivana. Otišao je u policiju jer je voleo sport i izazove. On nije osoba koja voli mnogo da priča. Radio je svoj posao, bez potrebe za pohvalama- ispičao je izvor "Novosti".

Foto: Đ.G./D.Milovanović

Miloš nakon što je napadnut

Milošev prijatelj nam priča da su se tog dana kad su mediji objavili da je neko upucan, svi uplašili da nije on:

- Sa strepnjom smo čekali prve vesti o njegovom zdravstvenom stanju i osetili olakšanje kad smo čuli da nije životno ugrožen.

Ranjeni žandarm trenirao je fudbal od malena, a kasnije je svoju strast preneo u policijsku službu gde je pokazao izuzetnu posvećenost posu. Srednju školu je učio u Kamenici, a posle toga završio je i fakultet.

- I, ispred izraleske ambasade pokazao je svoju hrabrost i predanost poslu - rekao je njegov prijatelj. - Ceo život je činio dobra dela. I tog dana je učinio dobro. Male stvari donesu nešto veliko. Biće on dobro.

BONUS VIDEO:

Sa samostrelom pokušao da uđe u dvorište zgrade MUP-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca