NAŠ MEDIJSKI SVETIONIK: Petar Petković čestitao "Novostima" rođendan

V. N.

17. 10. 2024. u 14:27

VIŠE od sedam decenija "Večernje novosti" svakodnevno objektivno i profesionalno izveštavaju o domaćim i svetskim političkim događajima, ali i o sudbinama običnih građana, njihovim podvizima, problemima i izazovima.

НАШ МЕДИЈСКИ СВЕТИОНИК: Петар Петковић честитао Новостима рођендан

foto Kancelarija za KiM

Vaše trajanje je najbolji pokazatelj i garant kvaliteta, a tiraž dokazuje da ste omiljeni među čitaocima i da ste list kome se veruje.

Svih ovih decenija delili ste sudbinu svojih čitalaca i države, ostavši naš medijski svetionik, a objektivnost tekstova i visoki profesionalizam kadrova učinili su vaše novine ozbiljnim listom iz koga su se generacije informisale i edukovale.

Pravovremenim i objektivnim izveštavanjem o događajima na Kosovu i Metohiji i problemima sa kojima se naš narod i država suočavaju u južnoj pokrajini, opravdali ste i naše poverenje.

Želim vam da i u narednim decenijama budete uspešni, čitani i omiljeni i da ostanete verni svojoj tradiciji, ali i da nastavite da se transformišete kroz digitalno i onlajn izdanje koje je jedno od najposećenijih u medijskoj sferi. Budite i dalje medij koji promoviše doslednost, objektivnost i profesionalizam, a nacionalni interesi srpskog naroda, pravda i istina, neka vam, kao i do sada budu zvezda vodilja u vašem poslu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi