VODAVODA proslavila 20 godina uspešnog poslovanja i osvajanja svetskog tržišta

Promo

27. 09. 2024. u 16:19

JEDAN od najuspešnijih nacionalnih brendova - VODAVODA obeležila je dve decenije od osnivanja u Banji Vrujici, gde je na dubini od 605 metara priroda stvorila jedan od jedinstvenih izvora na svetu.

ВОДАВОДА прославила 20 година успешног пословања и освајања светског тржишта

Vojin Đorđević sa nagrađenim zaposlenima/Foto: Marko Kranjc

Svečanost u Domu Vode, kojoj su prisustvovali brojni prijatelji i poslovni partneri iz zemlje i inostranstva, na najlepši način je potvrdila posvećenost i ljubav prema prirodi koja je utkana u samu suštinu ovog brenda.

Vojin Đorđević sa nagrađenim zaposlenima/Foto: Marko Kranjc

Veliko prijateljstvo i podršku kakvu, kako je rekao, retko koja kompanija pruža, istakao je i Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, za koga je VODAVODA deo nacionalnog identiteta.

Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda Voda Voda

- Zajedno smo postali svetski prvaci u Indianapolisu i evropski prvaci u Istanbulu. Vojin Đorđević je bio deo našeg tima u svim trenucima. Nikada nije propuštao utakmice, čak ni pripremne periode, a ono što ga izdvaja je njegova skromnost. Nikada se nije nametao, ali je uvek bio uz nas. Zbog svega što je učinio za reprezentaciju i košarku, pre svega zbog svoje ljubavi prema ovom sportu, uvek ćemo mu biti zahvalni - rekao je trofejni trener.

Veliku viziju i zajedništvo na putu njenog ostvarenja potvrdio je i izuzetno emotivan i upečatljiv trenutak dodele specijalne zahvalnice za 12 zaposlenih u Domu Vode koji su od prvog dana svoje znanje, energiju i ljubav posvetili očuvanju kvaliteta i da VODAVODA u nepromenjenom sastavu, kakvom ju je priroda stvorila, dođe do potrošača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!