U KOLIMA BILA I DRUG NASILNIKA: Oglasilo se Treće OJT zbog napada na sina Nebojše Glogovca

J.D.Lj.

24. 10. 2024. u 15:11

Povodom vesti da je Gavrilo Glogovac (26), sin glumca Nebojše Glogovca 21. oktobra, oko 1,30 časova, napadnut i pretučen na autobuskom stajalištu kod "Fontane" u Novom Beogradu, oglasilo se Treće Osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu o ovom slučaju.

У КОЛИМА БИЛА И ДРУГ НАСИЛНИКА: Огласило се Треће ОЈТ због напада на сина Небојше Глоговца

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Tužilaštvo za "Novosti" pojašnjava:

- Javni tužilac Trećeg OJt jeste obavešten od strane poliicijskih službenika PS Novi Beograd da je Gavrilo G. prijavio da su mu nanete telesne povrede. - Nakon toga, Tužilaštvo je izdalo nalog policijskim službenicima da obave razgovor sa povređenim, ali i da preduzmu sve potrebne radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i identifikacije osoba za koje se sumnja da je Gavrilu G. naneo povrede. takođe, i da o svemu bude sačinjena službena beleška o obaveštenjima primljenim od građana, medicinska dokumentacija za povređenog i sve druge materijalne dokaze i da se isti dostave tužilaštvu na dalje postupanje.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, policija je brzo reagovala i identifikovala napadače, I.M. (23) i L.S.(25), koji su bili u automobilu čiji je vlasnik majka mladića - O.M.

Navodno, jedan od njih, priznao je u policiji, tvrdeći da je izašao iz auta i pesnicom udario glumčevog sina u glavu, ali se pravdao time da se ne seća svih detalja, da ne poznaje žrtvu, niti je bio u sukobu sa njim, te da je kritične noći bio - bio pijan.

Istragu o ovom slučaju nastavlja da vodi Treće OJT u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI SE NA SVETU PETKU POSTI? U nedelju je crveno slovo