SVEDOCI "IZBEGAVAJU" DUNJIĆA?: U Višem sudu u Beogradu ponovo odložen pretres za ubistvo navijača "Zvezde"

J.D.Lj.

24. 09. 2024. u 13:05

SUĐENjE petorici optuženih za umešanost u ubistvo Velibora Dunjića, jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" i ranjavanje njegove tadašnje devojke Tanje Šobote, ispred beogradskog splava "Džimis" 5. maja 2014. godine, ponovo je danas odloženo u Višem sudu u Beogradu za 13. novembar jer se u sudu nisu pojavili pozvani svedoci.

СВЕДОЦИ ИЗБЕГАВАЈУ ДУЊИЋА?: У Вишем суду у Београду поново одложен претрес за убиство навијача Звезде

Foto arhiva

Prethodni glavni pretres takođe je bio odložen jer na njega nije došao Bojan Strahovlah, optužen za pomaganje nakon krivičnog dela. Njegov branilac je obavestio sud da je on stupio na izdržavanje kazne, odnosno da je u zatvoru (za drugo delo).

U ovom postupku, koji traje gotovo deceniju, u odsustvu se sudi tadašnjem pripadniku obezbeđenja spava Vladimiru Đuroviću, jer je u bekstvu.

Goran Knežević, Miloš Milosavljević, Vuk Musić i Starovlah se terete da su mu pomogli nakon izvršenog krivičnog dela.

Aleksandar Đuranović, Marko Gvozdenović, Zoran Vukić i Jelena Krušedolac su zbog neprijavljivanja krivičnog dela takođe bili pod istragom Tužilaštva, sa kojim su međutim, sklopili sporazume o priznanju krivice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali