"SAMO ŽELIM DA ZNAM GDE MI JE DETE, DA IMAM GDE SVEĆU DA MU ZAPALIM": Prva izjava majke Danke Ilić nakon podizanja optužnice

Novosti online

24. 09. 2024. u 09:45

VERUJEM da su tužilaštvo i policija radili svoj posao kako treba i da optužnicu nisu podigli bez dokaza. Znamo šta smo sve davali na veštačenje, šta su uzimali od ove dvojice da se veštači. Svi su zaboravili da su njih dvojica, kada se pojavio snimak iz Beča, rekli : "Brate, izvukli smo se." Ali uprkos istrazi protiv njih, njihovoj izjavi, priznanjima, svi i dalje krive mene, njenu majku - ovako nakon podizanja optužnice protiv osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) govori njena majka Ivana.

САМО ЖЕЛИМ ДА ЗНАМ ГДЕ МИ ЈЕ ДЕТЕ, ДА ИМАМ ГДЕ СВЕЋУ ДА МУ ЗАПАЛИМ: Прва изјава мајке Данке Илић након подизања оптужнице

Foto: Društvene mreže

 "Samo želim da znam gde mi je dete!"

Kako kaže, jako je teško, bol koju oseća niko ne može da razume. Ona šest meseci od nestanka svoje voljene ćerkice želi samo jedno - da zna gde joj je dete!

- Šta god da je, ako je i ono najgore, ja samo želim da znam gde mi je dete, da imam gde da odem sveću da mu zapalim! - kaže Ivana za Blic.

Prema njenim rečima, svi su zaboravili šta su osumnjičeni za ubistvo njene ćerkice govorili nakon što se pojavio snimak iz Beča devojčice za koju se mislilo da je njena Danka.

- Oni su tada rekli: "Brate, izvukli smo se". Svi su to zaboravili, svi i dalje krive mene - kaže ona sa neverovatnom teskobom u glasu.

Poslednjih šest meseci Ivana prolazi kroz pakao. Pored gubitka deteta, činjenice da ne zna šta se desilo sa njom, ona brine za svoju bezbednost, ali i bezbednost svoje drugo dvoje dece. Neke situacije ona je prijavila policiji.

"Brinemo se za svoju bezbednost"

- Jedna žena, mislim da je poreklom iz Zlota, koja se druži sa Radetom, ocem od Dejana Dragijevića, pljuje po nama, govori da sam ja u dogovoru sa državom učinila nešto detetu. Govori da je moje dete u Nemačkoj. Strašne stvari piše za nas. Brinem se za svoju sigurnost, svi znaju gde živimo, gde su nam vrata - kaže uplašeno Ivana.

Više javno tužilaštvu u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića koji se sumnjiče da su ubili Danku Ilić, dvogodišnju devojčicu iz Bora.

Optužnica je podignuta i protiv okrivljenog Radoslava Dragijevića, oca Dejana Dragijevića, zbog neprijavljivanja krivičnog dela i pružanja pomoći počiniocu nakon izvršenja krivičnog dela.

Tužilaštvo je dalo predlog da se okrivljenima Dejanu Dragijević i Srđanu Jankoviću produži pritvor od strane Višeg suda u Zaječaru.

BONUS VIDEO: FORENZIKA NA GROBLjU U ZLOTU: Traga se za telom ubijene Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!