"LEPO MI JE..." Ovo je poslednji intervju legendarne Radmile Živković (VIDEO)

Novosti online

20. 09. 2024. u 20:36

LEGENDARNA Radmila Živković preminula je rano jutros u Beogradu, a od glumice oprostile su se brojne njene kolege sa kojima je sarađivala tokom višedecenijske karijere.

ЛЕПО МИ ЈЕ... Ово је последњи интервју легендарне Радмиле Живковић (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Superstar TV

Njena poslednja uloga bila je u popularnoj seriji "Tunel" producenta i glumca Lazara Ristovskog, a intervju je sa snimanja seta zabeležen je kao Radmilin poslednji. 

- Svaka epizoda je, u stvari, jedna posebna priča bazirana na istinitim događajima, koji su dobro proučeni, tako je scenario i pisan. Naravno, prilagođen da bi to mogao da bude film - zjavila je glumica za Superstar, pa dodala: 

- Ovde postoji jedna potpuna draž, ja sam, kad sam se susrela sa ovom ekipom ovde, sa mladim rediteljem Petrom Ristovskim, i uopšte sa svima na setu, ja sam bila oduševljena. Puna su mi usta hvale i kao da sam u nekom bivšem vremenu, kada se vrlo ozbiljno radilo, kad se dobro promišljalo i ovde se filmski radi, što je za mene izuzetno značajno i važno. Lepo mi je.

Glumica je tada dodala da, iako joj je u početku bilo malo teško, da će joj biti veoma žao kada se završi snimanje. 

- Mislila sam, hajde, preguraću, ali bogami, biće mi žao kad završim. Zato što jezanimljivo, interesantno, očekujem da bude prvoklasno - rekla je glumica.

Opširnije u videu koji sledi:

Podsetimo, Radmila Živković je ranije imala zdravstvenih problema zbog kojih je pre pet godina sedam dana provela u bolnici Sveti Sava. Rođena je 14. januara 1953. godine u Kruševcu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Stalna članica ansambla Drame Narodnog pozorišta postala je 1984. godine.

(Kurir)

BONUS VIDEO: BESNA LISTA: Đorđe David - Iz drugog puta sam bio primljen na glumu na Fdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!