SVEČANO NA MAŠINSKOM FAKULTETU: Dočekana najbrojnija generacija brucoša na Mašincu

Lj.B.

23. 09. 2024. u 15:49

SVEČANIM prijemom novoupisanih studenata i dodelom indeksa novoj, do sada najbrojnijoj, 76. generaciji studenata Mašinskog fakulteta u Beogradu, započela je nova akademska etapa na njihovom životnom i profesionalnom putu.

СВЕЧАНО НА МАШИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ: Дочекана најбројнија генерација бруцоша на Машинцу

mašinski fakultet

 Za mlade je to bila prilika da upoznaju predmetne nastavnike i da dobiju sve bitne informacije o organizaciji nastave i zadacima koji ih očekuju tokom prve godine studija.Mlade kolege je pozdravio i poželeo im dobrodošlicu dekan Mašinskog fakulteta, prof. dr Vladimir Popović, koji je izrazio zadovoljstvo što je u prilici da im se obrati u Amfiteatru ispunjenom do poslednjeg mesta.

- Ovo je najveća generacija koju smo upisali od devedesetih godina, što u aktuelnoj demografskoj sitaciji u zemlji mnogo govori i o samom fakultetu. Siguran sam da ste izabrali pravi fakultet i da ćete posle mnogo decenija biti zadovoljni svojim izborom. Ovde smo zbog vas, da bismo bismo vas naučili ono što mi znamo i da biste ovaj period koji je pred vama zapamtili kao najlepši u životu - rekao je dekan Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove