DANAS SE ČUVAJTE SVAĐA Astro savet za ponedeljak, 8. jul: Napeti aspekti Meseca u Lavu - Izbegavajte rasprave sa partnerom i šefovima

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 07. 2024. u 07:00

MESEC danas obrazuje konjunkciju sa asteroidom Eros u temperamentnom Lavu, što će se najviše odraziti na ljubavni život vatrenih znakova rođenih u trećoj dekadi.

ДАНАС СЕ ЧУВАЈТЕ СВАЂА Астро савет за понедељак, 8. јул: Напети аспекти Месеца у Лаву - Избегавајте расправе са партнером и шефовима

Foto: Profimedia

Međutim, Mesec (emocije, raspoloženje, porodica, žene, narod) u Lavu ugrožen je napetim aspektima sa Marsom i Uranom nad Algolom u Biku, retrogradnim Saturnom u Ribama i retrogradnim Plutonom u Vodoliji. To donosi probleme sa ljubavnim partnerom, kao i sa autoritetima, poput oca, nadređenih i sl. Znaci na udaru ovih aspekata su Lav, Vodolija, Bik i Škorpija, a zatim i Ribe i Device.

Pošto Mesec simbolizuje i žene, one bi trebalo da izbegavaju kontakte i rasprave sa partnerima (naročito onima koji su inače skloni agresiji), kao i sa nadređenima.

Ove pozicije planeta, takođe, upozoravaju na opasnost od povreda, naročito sportskih.

Dobar savet, pomoć ili podršku danas mogu da dobiju od Blizanaca, znaka u kome se nalazi Jupiter, koji obrazuje harmoničan aspekt (sekstil) sa Mesecom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima