DANAS NE SKLAPAJTE ORTAČKE POSLOVE Astro savet za četvrtak, 3. oktobar: Naglašen je znak Vage, u fokusu su ljubavni i poslovni odnosi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

03. 10. 2024. u 07:00

NAGLAŠEN znak Vage, u kome se nalaze Sunce, Merkur, Mesec, Crni Mesec Lilit (simbol zavodljivosti) i asteroid Juno (simbol braka), danas stavlja naglasak na odnose, kako ljubavne, tako i poslovne.

ДАНАС НЕ СКЛАПАЈТЕ ОРТАЧКЕ ПОСЛОВЕ Астро савет за четвртак, 3. октобар: Наглашен је знак Ваге, у фокусу су љубавни и пословни односи

Foto: Shutterstock

Ovo je i više naglašeno, zbog jučerašnjeg pomračenja Sunca upravo u Vagi, znaku partnerskih odnosa, čije ćemo efekte osećati narednih šest meseci.

S obzirom na to da se formirao stelijum (tri planete načičkane jedna do druge - Merkur između Sunca i Meseca) koji pravi napete aspekte sa Marsom i Saturnom, planetama inicijative i sukoba, kašnjenja i prošlosti, kardinalni znaci (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) mogu biti skloni nelogičnim procenama i pogrešnim odlukama.

Danas definitivno nije dan za ortakluk, odnosno dogovore o partnerskim poslovima i saradnji.

Na emotivnom planu, ovi napeti aspekti unose tenziju u ljubavne i bračne veze, donoseći svađe, rasprave i ljubomorne scene. Kvadrat između Merkura i Marsa takođe donosi trzavice, neslaganje, svađe, rasprave sa saradnicima, kolegama, rođacima, decom. Ovaj aspekt upozorava i na dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU 6 MESECI: Niko nije znao šta joj je, aonda su joj saopštili strašne vesti