OPREZNO SA AUTORITETIMA Astro savet za petak, 11. oktobar: Pluton kreće direktno, dobar period za posao, ljubav i finansije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 10. 2024. u 10:17

POSLE višemesečnog retrogradnog hoda (u kojem je od 2. maja), Pluton, simbol strasti, bogatstva, podsvesti, fanatizma, ali i kriminala, 11. oktobra kreće direktnim hodom sa 29. stepena uzdržanog, ambicioznog, istrajnog Jarca. Ovaj stepen je blizu 28. stepena – stepena egzaltacije Marsa, planete sukoba i rata, zbog čega se do 19. novembra očekuje više zveckanja oružjem.

ОПРЕЗНО СА АУТОРИТЕТИМА Астро савет за петак, 11. октобар: Плутон креће директно, добар период за посао, љубав и финансије

Foto: Shutterstock

Ova planeta simbolizuje i moć regeneracije, harizmu, unutrašnju snagu, seksualnost, nagli uspon onda kada sve izgleda izgubljeno (dizanje iz pepela, kao feniks).

Na svom putu ka Vodoliji, u koju je prvi put ušao krajem januara, Pluton danas obrazuje harmonične aspekte sa Venerom u Škorpiji, Neptunom u Ribama i Uranom u Biku, koji povoljno utiču na ljubavni i poslovni život, kao i na finansije. Ako ste pre nekoliko meseci prekinuli neki građevinski ili posao sa nekretninama, sada će vam se pružiti prilika za nastavak.

Pluton pravi i napete aspekte sa Suncem i Merkurom u Vagi, pa povedite više računa o tome kako komunicirate sa autoritetima (roditelji, nadređeni), kako ne bi došlo do rasprava s njima. Ovo se najviše odnosi na rođene u trećoj dekadi kardinalnih znakova (Vaga, Jarac, Ovan, Rak).

Pluton će boraviti u desetom zodijačkom znaku do 19. novembra, kada će definitivno ući u Vodoliju, znak budućnosti, čovečanstva, pronalazaka, revolucija, tehnike, novih tehnologija, interneta, avijacije, astronomije, preko koje će prelaziti narednih 20 godina, u kojima će se dosta ulagati u ove oblasti. Sve to će na globalnom planu promeniti sliku naše planete.

Uticaj Plutona u ličnom horoskopu zavisi od aspekata koje obrazuje s vladaocima vašeg znaka, njegova moć naglašena je u Škorpiji i Ovnu, a oslabljena u Biku i Vagi.

BONUS VIDEO: "FOOD FREEDOM 45": Nutricionistkinja Maja Babić predstavila novi program ishrane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČISTIO GOFANA ZA POLUFINALE ŠANGAJA: Ako pobedi Menšika, Đoković će igrati protiv dobro poznatog rivala